کد خبر : ۷۰۱۷۸۵
۲۳:۴۹

۱۴۰۴/۰۹/۰۶

شبی به عطر فاطمیه در معراج شهدای مجتمع امام رضا (ع)

شبی به عطر فاطمیه در معراج شهدای مجتمع امام رضا (ع)
شام آخر آبان‌ماه، سرمای هوا، تا عمق جان نفوذ می‌کرد، اما گرمای دل‌های جوانانی که خود را به مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) رسانده بودند، سرمای شب را بی‌اثر کرده بود.

فضای معراج شهدا، آکنده از نور شمع و بوی اسپند، حال و هوایی آسمانی داشت؛ گویی تمام آسمان به احترام دوپیکر مطهر شهید گمنام، آرام‌گرفته بود.

به گزارش آستان نیوز، مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) این شب‌ها مهمان پیکر پاک شهدای گمنام است، امشب جمعه ۳۰ آبان، فضای معراج شهدای مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) با حضور پیکر دو شهید گمنام آکنده از نور، حزن و دلدادگی بود.

از همان لحظه نخست، صدای زیارت عاشورا در فضا پیچید و دل‌ها را تا کربلا برد. اشک‌ها بی‌اختیار جاری می‌شد و بغض‌ها یکی، یکی فرومی‌ریخت.

جوانانی که شاید هرکدام در مسیر زندگی خود دغدغه‌های دنیایی داشتند، در آن لحظه همه در یک نقطه جمع شده بودند؛ نقطه‌ای که نامش عشق بود و نشانه‌اش شهید.

پیکر دو شهید گمنام، در میان جمعیتِ دلداده، آرام‌گرفته بودند. پرچم سه‌رنگ ایران که بر تابوت‌ها نقش بسته بود، زیر نور کم‌رمق چراغ‌ها برق می‌زد و حاضران با نگاه، با اشک و بادل خود به آنان سلام می‌دادند.

ایام فاطمیه، پیوند فرهنگ مقاومت و الگوی صبر و ایثار حضرت زهرا (س)

در بخش سخنرانی، حجت‌الاسلام هژبری با صدایی آرام و دلنشین از مادران شهدا گفت، از زنانی که با اشک و دعا، فرزندانشان را برای دفاع از ایمان پرورش دادند. او یادآور شد که ایام فاطمیه، تنها یاد روز‌های اندوه نیست، بلکه پیوندی عمیق میان فرهنگ مقاومت و الگوی صبر و ایثار حضرت زهرا (س) است.

پس از سخنان او، یاسر رحمانی، مداح اهل‌بیت (ع)، با نوای جان‌سوز خود حال مجلس را دگرگون کرد. صدای او در همهمه سکوت شب پیچید و جمعیت را به گریه واداشت. اشک‌ها بی‌صدا جاری می‌شد، دست‌ها بر سینه‌ها کوبیده می‌شد و دل‌ها آرام، آرام نرم می‌شدند.

جوانان و نوجوانان حلقه‌وار گرد تابوت‌ها چرخیدند، سینه زدند و زیر لب دعای فرج خواندند. شب با زمزمه «اللهم عجل لولیک الفرج» به پایان رسید، اما حال‌وهوای آن شب در دل حاضران ماند؛ شبی که نه‌تنها یاد شهدا را زنده کرد، بلکه شعله‌ای از ایمان، دلدادگی و امید را در دل نسل جوان دوباره برافروخت.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
۶۵۰ محفل عزاداری فاطمیه مهمان سفره کرامت امام رضا (ع) شدند احساس می‌کنم ایمانم دوباره متولد شد دلدادگی بازیگر برجسته پاکستانی در حرم امام رضا (ع) ابعاد علمی زندگی آیت‌الله میلانی بین اهل علم ناشناخته مانده است مشروعیت بسیج با ادله عقل، قرآن و سنت قابل‌اثبات است بررسی مبانی نظری و تجارب میدانی تبلیغ بین‌المللی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی فلسفه برای رشد عقلانی و نورانیت معنوی آفریده شده است دوران سرودن شعرهای کلیشه‌ای و تکراری به پایان رسیده است عطر حضور جوانان معتکف در حرم امام رضا (ع) آغاز پویش کتاب‌خوانی رضوی «مهر کتاب» ویژه گروه سنی کودک‌ونوجوان برپایی نشست «اصول بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو» در کتابخانه حرم رضوی کتاب‌خوانی نقش مؤثری در رشد فردی و اجتماعی انسان‌ها ایفا می‌کند کتاب گویای «خانوم‌ماه» منتشر می‌شود جوانان معتکف در حرم رضوی، سه روز درنگ در معنای بندگی را تجربه کردند رونمایی از کتاب «گلدان حنا» در حرم مطهر رضوی اهدای کتاب توسط بانوی کارآفرین و نویسنده مازندرانی به کتابخانه رضوی پویش مطالعاتی «ارمغان بهشت» آغاز به کارکرد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها