کد خبر : ۷۰۲۰۱۷
۰۰:۰۸

۱۴۰۴/۰۹/۱۴
آیت‌الله اشرفی شاهرودی: 

شاگردی در مکتب علامه میلانی مایه افتخار است

شاگردی در مکتب علامه میلانی مایه افتخار است
 آیت‌الله اشرفی شاهرودی، شاگردی در مکتب آیت‌الله میلانی را، از افتخارات خود دانست.

به گزارش آستان نیوز، جمعی از دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت آیت‌الله‌العظمی سید محمدهادی میلانی، ضمن حضور در منزل آیت‌الله اشرفی شاهرودی و گفت‌وگوی صمیمی با این عالم بزرگ حوزه علمیه خراسان، در خصوص فعالیت‌های این کنگره و شخصیت آیت‌الله میلانی، به گفت‌وگو نشستند.
آیت‌الله اشرفی شاهرودی، در این دیدار که با حضور دکتر احد فرامرز قراملکی، رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و عضو شورای سیاست‌گذاری این کنگره و جمعی دیگر از دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت آیت‌الله میلانی، برگزار شد، با اشاره به  شاگردی خود نزد آیت‌الله میلانی پیش از حضور در حوزه علمیه نجف، این توفیق را، مایه افتخار دانست.
وی همچنین، به بیان خاطراتی از علمای قدیم حوزه علمیه نجف و فعالیت‌های علمی آنان پرداخت و به نسخ خطی علمی و دینی اشاره کرد که در برخی کشورها پس از فروپاشی امپراطوری عثمانی، باقی‌مانده است.
آیت‌الله اشرفی شاهرودی، ضمن حمایت از برگزاری این کنگره، با اشاره به خاطرات خود از دوران شاگردی در محضر آیت‌الله میلانی، گفت: ایشان توجه ویژه‌ای به تقریرات دقیق و باکیفیت شاگردان، داشتند.
وی، ادامه داد: بنده در دوران حضور در نجف، نامه‌ای از آیت‌الله میلانی دریافت کردم و پس از پاسخ، ایشان به گرمی تشویق فرمودند. 
بزرگان علم و معرفت چون علامه طباطبایی صاحب المیزان و آیت‌الله شیخ جواد تبریزی، همواره از شخصیت، درس و بیان باکیفیت آیت‌الله میلانی، یاد کرده‌اند.
در ادامه، رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، با اشاره به دستور تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر برگزاری کنگره بزرگداشت آیت آیت‌الله میلانی، از علمای بزرگ و صاحب کرسی درس خارج فقه و اصول در حوزه علمیه مشهد، به مناسبت پنجاهمین سالگرد درگذشت آن عالم ربانی، گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های صورت‌گرفته در این زمینه، ارائه کرد.
وی نخستین اقدام را، رصد کنگره‌های برگزارشده در قم و تبریز دانست و گفت: محتوای خروجی، جمع‌آوری و بررسی علمی شده است.
قراملکی، ادامه داد: اعضا و دست‌اندرکاران کنگره آیت‌الله میلانی در بیوت مراجع عظام تقلید در قم، حضور یافتند و خاطرات آنان از آیت‌الله میلانی و دانسته‌هایشان پیرامون فعالیت‌ها، زندگی و دروس آن مرحوم را بیان کردند که این خاطرات، گردآوری شده است.
عضو شورای سیاست‌گذاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله میلانی در ادامه، از دعوت رسمی آیت‌الله اشرفی شاهرودی برای حضور در مراسم رونمایی ۱۰ جلد کتاب از دستاوردهای علمی این کنگره خبر داد و گفت: در کنار این رویداد، ۶ نشست علمی با محورهای سیره سیاسی، اجتماعی و علمی - ‌فرهنگی علامه میلانی نیز، برگزار خواهد شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها