کد خبر : ۷۰۲۰۸۰
۰۹:۵۷

۱۴۰۴/۰۹/۱۶

آغاز دوره دوم حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم در فهرج

آغاز دوره دوم حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم در فهرج
دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان فهرج از آغاز دوره حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم با حضور مربیان کانون تخصصی قرآن رضوی و مشارکت ۳۰ دانش‌آموخته در این شهرستان خبر داد.

حسین خورشیدی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان فهرج در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: مربیان کانون تخصصی قرآن رضوی با تلاش و اخلاص، برنامه آموزش و حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم را برای دومین دوره سطح شهرستان آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در دوره‌های قبل تعداد ۲۰ نفر از کودکان، نوجوانان و دیگر اقشار مردم موفق به حفظ جزء ۳۰ قران شده‌اند، افزود: با تشکیل کانون تخصصی قرآنی در فهرج، فعالیت‌های قرآنی در این شهرستان روندی پرشتاب به خود گرفته و امروز ۳۰ دانش‌آموخته در این مسیر مشغول یادگیری و فعالیت هستند. 

خورشیدی تصریح کرد: این دوره آموزشی مقدمه‌ای برای آغاز حفظ سایر جزءهای قرآن کریم خواهد بود و امیدواریم با استقبال علاقه‌مندان، جمع گسترده‌تری از شهروندان فهرجی به این حرکت قرآنی بپیوندند. 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی فهرج خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ مربی قرآنی در کانون تخصصی فهرج فعالیت دارند و تلاش آنان در مسیر تربیت و آموزش قرآنی، سرمایه‌ای گران‌قدر برای آینده معنوی و فرهنگی این شهرستان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

برچسب ها: کرمان فهرج قرآن
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها