کد خبر : ۷۰۲۵۹۱
۱۵:۵۴

۱۴۰۴/۰۹/۲۹

نمایش 450 پژوهش دانش‌آموزی در دو نمایشگاه دبستان امام رضا(ع)

نمایش 450  پژوهش دانش‌آموزی در دو نمایشگاه دبستان امام رضا(ع)
هفته پژوهش، فرصت خوبی بود تا در قالب دو نمایشگاه ایران‌شناسی و دست‎سازه‌های پژوهشی، ابعاد آموزشی و پژوهشی دانش‌آموزان دبستان امام رضا (ع) واحد ۲، به صورت عملی و تجربی، تقویت شود.

به گزارش آستان نیوز، سیدمهدی خزاعی فر، مدیر ابتدایی پسرانه امام رضا (ع) واحد ۲، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، با اشاره به دو نمایشگاه دایر شده در این واحد، گفت: امسال نیز مانند سال گذشته در هفته پژوهش، موفق شدیم، ضمن برپایی نمایشگاه پژوهش در فضای مدرسه، دانش‌آموزان را با فضای آموزش و پژوهش آشنا کنیم.

وی افزود: نمایشگاه «مهندسان کوچک»، با مجموعه‌ای مشتمل بر ۴۵۰ دست‌سازه پژوهشی دانش‌آموزان دایر شد که ایده دستاورد‌های دانش‌آموزی، مبتنی بر آموزه‌های درسی و تجربه‎نگاری مباحث علمی مطرح شده در کلاس، با کمک معلمان هر پایه است. منتخبین این نمایشگاه، به ویژه‌برنامه «شب علم» در مدرسه که فرصت ویژه‌ای برای نمایش دستاورد‌های برجسته‌تر دانش‌آموزان است، دعوت می‌شوند.

خزاعی فر، همچنین به موضوع نمایشگاه گروهی «ایران جان» اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه نیز با نقش‌آفرینی دانش‌آموزان پایه چهارم مدرسه برگزار شد.

وی افزود: این نمایشگاه، فرصتی است برای این‌که دانش‌آموزان با جاذبه‌های فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی استان‌های مختلف کشورمان بیشتر آشنا شوند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها