کد خبر : ۷۰۲۶۱۸
۰۸:۲۸

۱۴۰۴/۰۹/۳۰
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)

جشن مادر و دختری «ریحانة النبی» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد

جشن مادر و دختری «ریحانة النبی» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز زن و مقام مادر، جشن مادر و دختری «ریحانة النبی»، با حضور گسترده بانوان و خانواده‌ها در زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس (ره)، برگزار شد.

به گزارش آستان‌نیوز، مراسم جشن مادر و دختری «ریحانة‌النبی» همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر، با حضور جمعی از بانوان و خانواده‌ها با میزبانی زیارتگاه شهید مدرس وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد.

اجرای نمایش پرده‌خوانی گوهر آفرینش، اجرای سرود، مسابقه و اهدای جوایز به شرکت‌کنندگان از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

همچنین در این مراسم از بانوانی که هم‌نام حضرت زهرا (س) بودند با اهدای هدایایی ویژه تقدیر به عمل آمد.

جشن ریحانة النبی با هدف ترویج ارزش‌های مادرانه و گرامیداشت جایگاه والای زن در خانواده و جامعه، فضای صمیمی و معنوی برای حضور بانوان فراهم کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشارکت در برنامه‌ها به کانال رسمی زیارتگاه شهید مدرس در ایتا به آدرس https://eitaa.com/shahid_modarres مراجعه کنند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها