کد خبر : ۷۰۲۸۱۹
۰۸:۲۶

۱۴۰۴/۱۰/۰۴
در روز شهادت امام هادی (ع) صورت گرفت

برگزاری ویژه برنامه «هادی اگر تویی کسی گم نمی‌شود» در حرم مطهر رضوی

برگزاری ویژه برنامه «هادی اگر تویی کسی گم نمی‌شود» در حرم مطهر رضوی
همزمان با فرا رسیدن سال روز شهادت مظلومانه امام علی النقی (ع)، ویژه برنامه «هادی اگر تویی کسی گم نمی‌شود»، در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، هم زمان با فرا رسیدن سومین روز از ماه پر فضیلت رجب که مصادف با سال روز شهادت ابن الرضای دوم، حضرت امام محمد بن علی النقی الهادی (ع) است، ویژه برنامه عزاداری و سوگواری با عنوان «هادی اگر تویی کسی گم نمی‌شود» با حضور جمعی از بانوان زائر و مجاور سوگوار در رواق نجمه خاتون حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این مراسم عزاداری که به منظور عرض تسلیت به محضر امام رضا (ع) و عرض ارادت به محضر امام دهم شیعیان، برپا شده بود، خانم سیده معصومه صنعتی، کارشناس دینی و سخنران ویژه مراسم بانوان در حرم مطهر رضوی به بیان برخی از فضایل و مناقب امام هادی (ع) و مصائبی که از سوی دشمنان بر این امام همام وارد شد پرداخت.دکلمه‌خوانی مدیحه‌سرای نوجوان از دیگر بخش‌های این ویژه برنامه بود.

در این مراسم همچنین بانوان عزادار به مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت ذاکر و مرثیه‌سرای اهل بیت (ع)، حمید عطائی بر مصائب وارده بر امام هادی (ع) و شهادت مظلومانه آن حضرت اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها