کد خبر : ۷۰۳۱۱۵
۲۱:۱۸

۱۴۰۴/۱۰/۱۰
در آیین رونمایی و نقد کتاب شعر «پیشانی نوشت» در حرم مطهر رضوی مطرح شد

«پیشانی نوشت»؛ شعرهای برخاسته از دل تاریخ، دردهای اجتماعی و آیینی

«پیشانی نوشت»؛ شعرهای برخاسته از دل تاریخ، دردهای اجتماعی و آیینی
موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، آیین رونمایی و نقد کتاب شعر «پیشانی نوشت» را در حرم مطهر رضوی برگزار کرد.

به گزارش آستان‌نیوز، آیین رونمایی کتاب در انجمن ادبی رضوی واقع در صحن پیامبر اعظم (ص)، باب الهادی (ع) با حضور استاد شفق، دکتر علی اصغر دلیلی صالح و جمعی از شاعران مشهدی برگزار شد.

عاطفه جعفری در این مراسم ضمن معرفی کتاب خود گفت: «پیشانی نوشت» مجموعه‌ای از غزل‌هایی است که از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۳ سروده شده‌اند. این مجموعه تمامی اشعار من را شامل نمی‌شود، بلکه ۳۱ غزل از سروده‌های من است که در این بازه زمانی نوشته شده‌اند.

وی در ادامه افزود: قالب این اشعار، آیینی هستند، اما در کنار آنها شعر‌های عاشقانه، اجتماعی و سیاسی نیز وجود دارند. بسیاری از شعر‌های این مجموعه بعد از اتفاقات مهم تاریخی نوشته شده‌اند، چه در سرزمین پدری‌ام افغانستان و چه در سرزمین مادری‌ام ایران، همچنین شعر‌هایی برای فلسطین نیز در آن گنجانده شده است.

جعفری، همچنین هدف خود از سرایش این کتاب را روایت‌گری تاریخ و ثبت آثار خود در قالب یک مجموعه شعر دانست و با اشاره به عنوان کتاب توضیح داد: نام‌گذاری کتاب برگرفته از جمله‌ای است که در صفحات مجازی خود منتشر کرده‌ام و این جمله پیشانی‌نوشت من است. همچنین شعری برای امیرالمؤمنین نوشتم که در آن این بیت: «خط پیشانی‌نوشتم مدحت اولاد توست، این غبار‌ای آینه دارد سر خوانا شدن» آمده است.

در بخش نقد کتاب، اعضای انجمن ادبی رضوی با بیان نکات مثبت و قوت‌های کتاب، از آن تمجید کردند. استاد شفق، از منتقدان برجسته، در پایان گفت: این کتاب را به نیت نقد نخوانید، بلکه چندین بار آن را به نیت لذت بردن از شعر بخوانید.

شایان ذکر است، عاطفه جعفری از سال ۱۴۰۱ عضو انجمن ادبی رضوی بوده و حضور استاد شفق و نگاه ویژه ایشان به شعر آیینی را برای خود ارزشمند دانست.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها