کد خبر : ۷۰۳۱۴۳
۱۱:۵۹

۱۴۰۴/۱۰/۱۱
به کوشش انتشارات به‌نشر منتشر شد

«یک خوشه انگور سرخ» روایتی متفاوت از زندگی امام جواد (ع)، از نگاه همسر امام

«یک خوشه انگور سرخ» روایتی متفاوت از زندگی امام جواد (ع)، از نگاه همسر امام
هم زمان با میلاد امام جواد (ع)، رمان «یک خوشه انگور سرخ» با روایتی متفاوت از زندگی امام جواد (ع)، از نگاه همسر امام، در انتشارات به‌نشر منتشر شد.

به گزارش آستان‌نیوز، این رمان به قلم فاطمه سلیمانی اندرزیانی، زندگی امام نهم شیعیان (ع) را از نگاه‌ام‌فضل، همسر امام و دختر مأمون عباسی، روایت می‌کند؛ زنی که در شکوه کاخ عباسی، ترس، تردید و انتخابی سرنوشت‌ساز میان خیر و شر گرفتار می‌شود.

«یک خوشه انگور سرخ» با بهره‌گیری از تخیلی مؤمنانه و نثری شاعرانه، ضمن اشاره به بخش‌های مهم تاریخ اسلام، سیره و سیمای امام جواد (ع) را در کنار تصویر دو خلیفه عباسی ترسیم می‌کند و داستانی خواندنی و ماندگار از زندگی و زمانه ایشان می‌سازد.

نویسنده در این رمان‌ام‌فضل را به عنوان راوی کتاب انتخاب کرده و سعی دارد با نگاهی تازه به نقش او به عنوان یک شخصیت منفور و در عین حال ترسو و ناتوان در انتخاب میان خیر و شر، روایتی دست اول از زندگی امام هشتم و نهم شیعیان (ع) ارائه کند.

او در این کتاب به زیبایی درون کاخ عباسی و ذهن راوی را به تصویر می‌کشد. این کتاب با استفاده از منابع بسیاری همچون منابعی مانند منتهی‌الامال، الارشاد، تاریخ طبری، تاریخ کامل، عیون الاخبار الرضا (ع)، جغرافیای مدینه نوشته شده است.

انتشارات به‌نشر این کتاب را در قطع رقعی، شمارگان هزار نسخه منتشر کرده است. علاقه‌مندان برای دریافت کتاب می‌توانند به فروشگاه‌های انتشارات به‌نشر در مشهد و سراسر کشور و سایت behnashr.ir مراجعه کنند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها