کد خبر : ۷۰۳۴۱۹
۱۵:۴۴

۱۴۰۴/۱۰/۱۸

برپایی مراسم اعتکاف به همت خادم‌یاران در سه‌نقطه اصفهان

برپایی مراسم اعتکاف به همت خادم‌یاران در سه‌نقطه اصفهان
دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان اصفهان گفت: خادم‌یاران کانون خدمت رضوی ضامن آهو با همراهی بسیج طلاب، مراسم اعتکاف را در سه مکان مختلف شهر با حضور ۳۳۰ نفر برگزار کردند.

محمدحبیب جهانمردی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان اصفهان در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: خادم‌یاران کانون ضامن آهو در فضایی دوستانه آمیخته با یاد و نام امام مهربانی، میزبان ۳۳۰ نفر از مادران و دختران نوجوان بودند و با هزینه‌ای بالغ بر ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در سحرهای عرفانی و افطاری‌های پرشور، میزبان معتکفین با غذای گرم و میوه بودند.

وی، سخنرانی در باب تولد و شخصیت والای حضرت علی علیه‌السلام، مولودی‌خوانی، پرده‌خوانی فضایل و مناقب ایشان، اجرای گروه سرود دختران نوجوان و اکران فیلم را از جمله برنامه‌های این مراسم برشمرد و افزود: در این برنامه، میزهای خدمت مشاوره خانواده و سلامت، ایستگاه نوجوان، کارگاه‌های آموزشی، کافه کتاب، حضور مبلغین حوزه جهت ارائه احکام اعتکاف، ارائه جوایز به نوجوانان و قرعه‌کشی سه سفر مشهد و سه سفر جمکران تدارک‌دیده‌شده بود.

جهانمردی تصریح کرد: برگزاری یادواره شهدا، شامل روایتگری دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه با حضور مادر و پدر شهید محمدامین صدری و مادر و خواهر شهید علیرضا محمدی از دیگر برنامه‌های مهم این ایام برای معتکفین به شمار می‌رفت.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان اصفهان با بیان اینکه این برنامه‌ها حال‌وهوای معنوی اعتکاف را با یاد شهدا درهم آمیخت، خاطرنشان کرد: در روز پایانی اعتکاف، هم‌زمان با شهادت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها، علاوه بر قرائت قرآن و انجام اعمال ام‌داوود، فضای مساجد با پرچم حرم حضرت سیدالشهدا (ع) عطرآگین شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها