کد خبر : ۷۰۳۵۶۸
۰۰:۰۴

۱۴۰۴/۱۱/۰۲
در جوار بارگاه منور رضوی انجام شد

اعلام انزجار خانوده‌های شهدا و جانباختگان حوادث اخیر از جنایتکاران تروریست صهیونی - آمریکایی

اعلام انزجار خانوده‌های شهدا و جانباختگان حوادث اخیر از جنایتکاران تروریست صهیونی - آمریکایی
جمعی از خانوده‌های شهدا و جانباختگان اغتشاشات اخیر در مراسمی که در جوار بارگاه منور رضوی برگزار شد، انزجار خود را از جنایتکاران تروریست صهیونیستی و آمریکایی اعلام کرده و در قالب طوماری از سردمداران استکبار جهانی شکایت کردند.

به گزارش آستان‌نیوز، این مراسم  با هدف گرامیداشت شهدای اغتشاشات اخیر و اعلام انزجار از جنایت وحشیانه تروریست‌های آمریکایی - اسراییلی، شب گذشته اول بهمن‌ماه، در سالن نمایشگاه‌ها و همایش‌های حرم مطهر رضوی برگزار شد.

حجت‌الاسلام شهاب مرادی، در این مراسم با اشاره به اینکه بسیاری از شهدای جنایات اخیر، در حالی به دست اغتشاشگران به شهادت رسیدند که در حال انجام کار‌های روزمره خود بودند، اظهار کرد: قاتل تمام شهدای حوادث تروریستی اخیر ترامپ و نتانیاهو هستند، آنان هیچ گاه چشم دیدن هیچ کدام از فرزندان ما را نداشته و ندارند.

این کارشناس مذهبی، بیان کرد: ما همواره قاتل واقعه عاشورا را یزید می‌دانیم و او را لعن و نفرین می‌کنیم و در حال حاضر نیز باید دشمنان ایران به ویژه ترامپ و نتانیاهو را که قاتل اصلی شهدای حوادث تروریستی اخیر هستند، لعنت کنیم.

حجت‌الاسلام مرادی با بیان اینکه از هیچ کدام از جنایتگران نباید بگذریم، افزود: مراقب باشیم دشمن بین ما نفوذ نکند، در این مسیر لازم است شرایط امروز را درست بشناسیم.

وی با بیان اینکه اغتشاشگران آموزش مشترک دیدند و اهدافشان در تمام استان‌ها یکسان بود، تصریح کرد: دشمنان می‌خواستند در جامعه ترس ایجاد کنند، گلوله داشتند و به مقدسات و مساجد بی‌احترامی و هتک حرمت کردند.

وی با تاکید بر اینکه همه اغتشاشگران، نیروی دشمن هستند، تصریح کرد: دشمن فضا را آلوده می‌کند تا فتنه‌های بزرگ را ایجاد کند.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه اغتشاشگران با فراخوان موساد به خیابان‌های شهر‌های مختلف آمده بودند، ادامه داد: همه آنان پیاده نظام موساد بودند و در اغتشاشات خود به دنبال تیر زدن به مردم و آسیب رساندن به اموال عمومی بودند.

حجت‌الاسلام مرادی، تمام خانواده‌های شهدا را مدافعان امنیت کشور دانست و افزود: همه مردم با اتحاد و علاقه به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) مدافع امنیت کشور هستند.

به گفته وی، خانواده‌های شهدا سرباز و معلم صبر و پایداری و همدلی این کشور هستند.

این کارشناس مذهبی با اشاره به مصیبتی که خانواده‌های شهدای حوادث تروریستی اخیر به تازگی متحمل شده‌اند، یادآور شد: از همه شما می‌خواهم در این مصیبت گریه کنید، اما از مهر خدا ناامید نشوید. هوای قلب مهربان خود را داشته باشید، خدا به شما تکلیف صبر کردن داده است و بابت این صبوری از پروردگار درجه بالایی را دریافت خواهید کرد.

مسائل جامعه را باید آگاهانه تحلیل کنیم

در این مراسم نیز خواهر شهید شوشتری با بیان اینکه نباید نسبت به مسائل جامعه بی‌تفاوت باشیم، گفت: مسائل را با نگاهی آگاهانه و با اشراف کامل تحلیل کنیم تا خاری در چشم دشمن شویم.

خواهر شهید شوشتری با اشاره به اینکه مفتخرم در این مراسم به عنوان خواهر شهید پای تریبون قرار گرفتم، اظهار کرد: خانواده شهدا در هر دوران به ویژه اغتشاشات تروریستی اخیر در مسیر دلدادگی به امام عصر (عج) و رهبر معظم انقلاب، درست قدم برداشته‌اند.

وی با بیان اینکه از حالا به بعد برای خانواده من مقتل خوانی خیلی اهمیت دارد، گفت: سر سوزن مصیبتی که این روز‌ها به ما گذشت قابل مقایسه با مصیبتی که حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا با آن رو به رو شدند، نیست.

این خواهر شهید، یادآور شد: ما در زمان شهادت برادرم، در آن مکان حضور نداشتیم، اما حضرت زینب (س) با وجود اینکه شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان را به چشم خود دیدند، پس از واقعه عاشورا، با مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن، به اجرای رسالت خود پرداختند.

خواهر شهید شوشتری ادامه داد: آمریکا در خیال باطل خودش فکر می‌کند که می‌تواند مشهد یا ایران را بگیرد، در حالی که این فقط یک خیال پوچ است، زیرا ما ایستاده‌ایم و نمی‌گذاریم ذره‌ای از این خاک به دست دشمن برسد.

وی ادامه داد: با درایتی که مردم ایران در اغتشاشات تروریستی اخیر داشتند، دشمن نتوانست به هدفش برسد و شکست خورد.

این خواهر شهید در ادامه با بیان اینکه همواره گوش به فرمان رهبری هستیم (رهبری که همه دنیا به ایشان غبطه می‌خورند)، افزود: در صورتی که همیشه هوشیار باشیم، دشمن نمی‌تواند اتحاد ما را بشکند و از بین ببرد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها