کد خبر : ۷۰۳۸۶۱
۱۴:۲۶

۱۴۰۴/۱۱/۱۱

قدردانی ستاد دیه از مشارکت خیران باشگاه اجتماعی گوهرشاد در آزادسازی زندانیان غیرعمد

قدردانی ستاد دیه از مشارکت خیران باشگاه اجتماعی گوهرشاد در آزادسازی زندانیان غیرعمد
مدیر مرکز امور بانوان بنیاد کرامت رضوی، گفت: ستاد دیه خراسان رضوی از فعالیت‌های نیکوکارانه اعضای باشگاه اجتماعی گوهرشاد در مسیر آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و حمایت از نیازمندان، قدردانی کرد.

به گزارش آستان نیوز، فاطمه دژبرد، مدیر مرکز امور بانوان بنیاد کرامت رضوی، اظهار کرد: گوهر بانوان عضو باشگاه اجتماعی گوهرشاد، با حضور فعال خود در برنامه‌های ستاد دیه، گام‌های مؤثری در جهت آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد برداشتند و به نیازمندان و دردمندان دست یاری رساندند.

وی افزود: بی‌تردید خدمت در مسیر آزادی زندانیان و حمایت از محرومان از مصادیق روشن احیای نفوس است و نشانگر تعهد به عدالت اجتماعی و فرهنگ نوع‌دوستی در جامعه است.

دژبرد با اشاره به این که مدیر نمایندگی ستاد دیه خراسان رضوی با اهدای لوح تقدیر از این اقدام گوهر بانوان باشگاه اجتماعی گوهرشاد تقدیر کرده است، بیان کرد: این همکاری، الگویی ارزشمند برای ترویج فرهنگ احسان و همدلی در جامعه است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها