کد خبر : ۷۰۳۸۸۹
۰۹:۴۵

۱۴۰۴/۱۱/۱۲

محرومان ایلام راهی مشهدالرضا (ع) شدند

محرومان ایلام راهی مشهدالرضا (ع) شدند
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان ایلام از اعزام کاروان ۴۴ نفره از محرومان این استان به حرم مطهر رضوی خبر داد.

حاجی مهدی چناری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان ایلام در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: این کاروان متشکل از زائر اولی‌ها به همت خادم‌یاران از مناطق محروم شهرستان‌های ایلام (سیوان میشخاص)، به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی افزود: این ۴۴ نفر از خانواده‌های محروم و نیازمند بوده که به دلیل مشکلات مالی، تاکنون توفیق زیارت امام هشتم را نداشته و پس از شناسایی توسط خادم‌یاران برای نخستین‌بار زائر بارگاه ثامن‌الحجج حضرت امام رضا (ع) هستند.

چناری به بیان اینکه این زائران به مدت سه شبانه‌روز مهمان ضیافت آستان قدس رضوی خواهند بود، خاطرنشان کرد: کل هزینه اسکان و پذیرایی برعهده آستان قدس رضوی در مشهد بوده و ۵۰ درصد هزینه رفت‌وبرگشت را نیز این آستان مقدس تأمین کرده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها