کد خبر : ۷۰۴۱۴۱
۱۲:۰۶

۱۴۰۴/۱۱/۱۷
به‌مناسبت دهه مبارک فجر

اجتماع بانوان بصیر در آستان حضرت حسین‌بن‌موسی‌الکاظم (ع) برگزار شد

اجتماع بانوان بصیر در آستان حضرت حسین‌بن‌موسی‌الکاظم (ع) برگزار شد
به مناسبت دهه مبارک فجر اجتماع بانوان بصیر با میزبانی آستان حضرت حسین‌بن‌موسی‌الکاظم (ع) با محوریت تقویت امید و بصیرت دینی برگزار شد.

به گزارش آستان‌نیوز، ویژه‌برنامه اجتماع بانوان بصیر به مناسبت دهه مبارک فجر با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین مهاجر از سخنرانان آستان قدس رضوی و مدیحه‌سرایی کربلایی امیرسجاد زیتونی، به‌همت مرکز بانوان میقات‌الرضا (ع) و همکاری حوزه علمیه الزهرا (س) شهرستان طبس در آستان مطهر حضرت حسین‌بن‌موسی‌الکاظم (ع) برگزار شد.

در این مراسم که با حضور گسترده بانوان مؤمن و انقلابی همراه بود، حجت‌الاسلام و المسلمین مهاجر با اشاره به اهمیت تفکر، انصاف و حقیقت‌جویی در سیر تکامل انسان، گفت: عقل انسان کامل نمی‌شود، مگر اینکه حق‌پذیر و منصف باشد.

وی با استناد به فرمایش امام خمینی (ره) فتنه را همچون مه غلیظی دانست که فضا را غبارآلود می‌کند و در همین راستا افزود: برای عبور از این فضای فتنه‌آلود، نیاز به بصیرت، آگاهی و نگاه روشن‌گرانه در جامعه بیش از پیش احساس می‌شود.

سخنران آستان قدس رضوی در ادامه با بیان اینکه امید، ستون خیمه وحدت در جامعه است، خاطرنشان کرد: محور اصلی فتنه ناامید کردن مردم است بنابراین همه ما وظیفه داریم با تزریق امید، نهی از منکر، پرهیز از بدبینی نسبت به یکدیگر و رعایت تقوا در عرصه‌های واقعی و مجازی، جامعه‌ای با بصیرت و متحد بسازیم.

وی همچنین بر لزوم تذکر ناصحانه به مسئولان، تفکیک رقیب از دشمن، انصاف در نقد، تقویت همدلی، پاسداری از مساجد و استمرار روحیه خدمت و سربازی در مسیر رهبری تأکید کرد و این موارد را لازمه حفظ وحدت ملی و پیشرفت جامعه دانست.

در ادامه این برنامه، کربلایی امیرسجاد زیتونی، ذاکر اهل‌بیت (ع)، با اجرای مدایحی شورانگیز فضای روحانی مراسم را عطرآگین ساخت.

در پایان، شرکت‌کنندگان از صبحانه متبرک آستان مقدس حضرت‌حسین‌بن موسی‌الکاظم (ع) متنعم شدند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها