کد خبر : ۷۰۴۱۶۲
۱۱:۵۹

۱۴۰۴/۱۱/۱۸

اجرای پویش "آینه و شمعدان" در البرز

اجرای پویش
دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز از اجرای پویش "آینه و شمعدان" با کمک خیرین خبر داد.

ناهید شکریان، مسئول کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: هم‌زمان با سالروز میلاد حضرت مهدی (عج)، جلوه‌ای زیبا از همدلی و کرامت در قالب پویش «آینه و شمعدان» بنیاد کرامت آستان قدس و با مشارکت خیرین نیک‌اندیش در استان البرز اجرا شد. 

وی افزود: طی این پویش با کمک ۶۰۰ میلیون‌ریالی آستان قدس رضوی برای تأمین جهیزیه، یک نوعروس با تأمین اقلام ضروری زندگی مشترک خود را آغاز کرد. 

شکریان تصریح کرد: پویش «آینه و شمعدان» سعی دارد با ترویج فرهنگ ازدواج آسان و زندگی به سبک رضوی در تسهیل امر مهم ازدواج نقش‌آفرین باشد. 

دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در پایان گفت: تاکنون سه سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در منطقه هشتگرد اهدا شده و به مدد الهی این طرح در تمام نقاط استان اجرایی می‌شود.

وی همچنین از کمک ۲۰ میلیونی یکی از خادم‌یاران این کانون به یک خانواده بی‌سرپرست خبر داد و خاطرنشان کرد: این خادم‌یار نیکوکار با مشاهده وضعیت نامناسب معیشت و سکونت مادر خانواده و ۳ فرزندش تصمیم بر انجام این کار نیک گرفت و این امر نشان می‌دهد خادم‌یاران همواره به تأسی از امام رئوف الگوی مردم‌داری و خیرخواهی هستند. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها