کد خبر : ۷۰۴۲۴۱
۰۹:۵۷

۱۴۰۴/۱۱/۲۰

اعزام ۹۰ کارگر زائر اولی استان کرمان به مشهد مقدس

اعزام ۹۰ کارگر زائر اولی استان کرمان به مشهد مقدس
دبیر کانون خدمت رضوی زیارت استان کرمان گفت: به مناسبت اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر، ۹۰ نفر از کارگران زائر اولی شاغل در مؤسسات و کارخانه‌ها وابسته به آستان قدس رضوی و نیز کارگران واحد تنظیف شهرداری کرمان به مشهد مقدس اعزام شدند.

محمدرضا احمدی، دبیر کانون خدمت رضوی زیارت استان کرمان در گفتگو با آستان نیوز با اعلام این خبر اظهار داشت: این کاروان زیارتی باهدف قدردانی از زحمات کارگران و فراهم‌کردن زمینه زیارت برای افرادی که تاکنون توفیق حضور در بارگاه منور امام رضا (ع) را نداشته‌اند، به مدت سه شبانه‌روز برنامه‌ریزی‌شده است.

وی با بیان اینکه زائران در این سفر زیارتی یک وعده مهمان سفره احسان امام مهربانی‌ها خواهند بود، افزود: زائران علاوه بر بهره‌مندی از برنامه زیارت حرم مطهر رضوی، در برنامه‌های فرهنگی، مراسم‌های ویژه و برنامه‌های سیاحتی که برای آنان تدارک‌دیده‌شده شرکت خواهند کرد.

احمدی در پایان با اشاره به استقبال گسترده کارگران از این طرح، خاطرنشان کرد: امید است چنین برنامه‌هایی با حمایت نهادهای مردمی و خیران تداوم یابد و زمینه بهره‌مندی شمار بیشتری از کارگران زائر اولی فراهم شود. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها