کد خبر : ۷۰۵۴۶۹
۱۴:۵۲

۱۴۰۴/۱۲/۲۳

حرکت خودرویی کارکنان آستان قدس رضوی در خیابان‌های مشهد در حمایت از جبهه مقاومت

حرکت خودرویی کارکنان آستان قدس رضوی در خیابان‌های مشهد در حمایت از جبهه مقاومت
باران آرام شب‌های مشهد نم‌نم می‌بارید و خیابان‌ها میزبان کاروانی شدند که با پرچم‌های ایران و نوای «لبیک یا خامنه‌ای»، در شهر طنین انداختند.

کارکنان آستان قدس رضوی، نیز دوشادوش مردم، مسیر ایمان را پیمودند.

به گزارش آستان نیوز، کاروان خودرویی کارکنان آستان قدس رضوی از ورزشگاه امام رضا (ع) در چهارراه خیام حرکت خود را، آغاز کرد.

هوا نم‌نم بارانی بود و انعکاس چراغ خودرو‌ها بر آسفالت خیس، صحنه‌ای دل‌انگیز، آفریده بود.

کاروان از ورزشگاه امام رضا (ع) به سمت بولوار سجاد حرکت کرد و مسیرشان تا سه‌راه فلسطین ادامه یافت.

پس از آن رهسپار بولوار ملک‌آباد شدند و سپس بولوار شهید منتظری را پیمودند تا در نهایت به مقصد خود، صداوسیمای خراسان رضوی در خیابان نوفل‌لوشاتو، برسند.

در طول مسیر، مردم با چتر و پرچم ایران به استقبال آمده بودند؛ خانواده‌ها، جوانان، کودکان در کنار خیابان ایستاده بودند و با لبخند و صلوات، کاروان را بدرقه می‌کردند. صدای «لبیک یا خامنه‌ای» و «الله‌اکبر» در زیر باران، طنین‌انداز شده بود.

کارکنان آستان قدس رضوی و اعضای فعال بسیج ادارات آستان، بانظم خاصی در صف خودرو‌ها حرکت می‌کردند.

این مراسم بخشی از فعالیت‌های شبانه بسیج آستان قدس رضوی است که هر شب مسیر‌های متفاوتی را طی می‌کند؛ گاه تا میدان جانباز و پل آموزگار، گاهی تا امامیه و قاسم‌آباد یا نمایشگاه بین‌المللی و منطقه الهیه، تا مردم در سراسر شهر، شاهد این حرکت نمادین باشند.

در طول مسیر صدای مردم و شرکت‌کنندگان فضای خیابان را سرشار از احساس و ایمان کرده بود.

حبیب‌الله کیخا، یکی از شرکت‌کنندگان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما گفت: ما آمده‌ایم تا بگوییم در کنار جبهه مقاومت ایستاده‌ایم. این راه ادامه انقلاب اسلامی است. هیچ قدرتی نمی‌تواند اراده ملت ایران را کم‌رنگ کند.

خانم موسوی درحالی‌که پرچم ایران را در دست دارد نیز اظهار می‌کند: این شب‌ها، شب‌های ایستادگی است. ما با قلبمان، با حضورمان از آرمان‌های امام و شهدا دفاع می‌کنیم.

بانویی که همراه خانواده‌اش کنار خیابان ایستاده بود و کاروان را نظاره می‌کرد، گفت: دیدن وعبور این کاروان‌ها دل را قرص می‌کند و یاد کاروان‌های اعزام‌ها به جبهه و رشادت‌های رزمندگان سال‌های دفاع مقدس، در دل زنده می‌شود.

باران و سرمای هوا هم نتوانست مانع شور مردم شود و حرکت کاروان تا حدود نیمه‌شب ادامه پیدا کرد، صدای ماشین‌ها و نوای سیستم صوتی با نوا‌های حماسی با باران درهم‌آمیخته و فضایی روح‌انگیز به شهر بخشیده بود.

این کاروان تنها نماد یک حرکت تبلیغی نبود؛ بلکه جلوه‌ای از ایمان، وفاداری و استمرار آرمان‌های انقلاب اسلامی در میان کارکنان آستان قدس و مردم مشهد، بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها