کد خبر : ۷۰۵۵۱۷
۱۳:۲۷

۱۴۰۴/۱۲/۲۵

بانوان خادمیار البرز پر تلاش در پشت جبهه نبرد با دشمن

بانوان خادمیار البرز پر تلاش در پشت جبهه نبرد با دشمن
دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده استان البرز با اشاره به فعالیت‌های این کانون بانوان در ایام جنگ گفت: خادم‌یاران روزانه اقدام به تهیه ۱۰۰ عدد افطاری برای مدافعان امنیت در سطح شهر می کنند.

ناهید شکریان، دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در گفت و گو با آستان نیوز، ضمن تسلیت شهادت حضرت امام خامنه ای و تبریک زعامت فرزند بصیرشان، از فعالیت جهادی خادمیاران این کانون در ایام جنگ تحمیلی رمضان خبر داد. 

وی اظهار داشت: کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی از ساعات اولیه آغاز جنگ با تشکیل هسته های آموزش امدادرسانی، مشاوره، برگزاری جلسات تبیینی و بصیرتی سعی در کمک به کنترل بحران داشت. 

شکریان افزود: پخش روزانه ۱۰۰ افطاری نذری در شهرهای مختلف استان، تهیه ۵۵ سبد کالا برای نیازمندان و دیدار با سالمندان و خانواده شهدا نیز از جمله فعالیت های  اجتماعی کانون در این ایام بوده است‌.

دبیر کانون بانوان و خانواده استان البرز با اشاره به اهمیت حضور مردم در میدان تصریح کرد: در شب های حماسه، هر شب خادمیاران کانون بانوان و خانواده حضور موثر در تجمعات خیابانی دارند و دوشادوش دیگر اقشار جامعه برای دفاع از وطن ایستاده اند. 

وی گفت: با توجه به فعالیت مردم در فضای مجازی، قرائت روزانه سوره فتح، دعای توسل و دعای ۱۴ صحیفه سجادیه در گروه های مجازی نیز بر اساس توصیه رهبر شهیدمان برقرار است‌.

شکریان در پایان با قدردانی از رشادت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: خوشبختانه توفیق تهیه افطاری برای مدافعان امنیت نیز تا کنون از سوی خادمیاران برقرار بوده و امیدواریم هر چه زودتر در کنار ملت و نیروهای رشیدمان نابودی رژیم صهیونیستی را جشن بگیریم. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها