کد خبر : ۷۰۵۸۰۴
۱۲:۲۴

۱۴۰۵/۰۱/۰۴

اهدا بیش از ۷۰ سری البسه به نیازمندان کمالشهر

اهدا بیش از ۷۰ سری البسه به نیازمندان کمالشهر
دبیر کانون‌های خدمت رضوی کمالشهر گفت: به مناسبت تقارن عید نوروز و عید سعید فطر خادمیاران منطقه کمالشهر، خرمدشت و پیشاهنگی در اقدامی خودجوش و خیرخواهانه اقدام به تهیه و اهدا البسه به نیازمندان کردند.

مسعود بابازاده، دبیر کانون‌های خدمت رضوی کمالشهر استان البرز در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: در این پویش خداپسندانه، بیش از ۷۰ عدد لباس شامل لباس‌های مخصوص آقایان، بانوان، دختران و پسران، تهیه و بین خانواده‌های تحت حمایت توزیع شد.

وی با بیان اینکه مجموع هزینه تهیه لباس برای نیازمندان ۴۰ میلیون تومان بوده، افزود: لباس‌های اهدایی با دقت و بر اساس نیازهای دقیق خانواده‌های محروم انتخاب و خریداری شده بود تا کرامت نیازمندان حفظ شود.  

بابازاده در ادامه به برنامه های رمضانی اجرا شده در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: خادمین کانون های خدمت رضوی کمالشهر، از دهم اسفند ماه و همزمان با تجاوز وحشیانه دشمن آمریکایی-صهیونیستی و اعلام خبر شهادت رهبر عظیم الشان‌ انقلاب اسلامی، اقدامات فرهنگی و تبیینی خود را آغاز کردند.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی کمالشهر گفت: ازجمله برنامه های شاخص کانون های خدمت رضوی کمالشهر می توان به برپایی مواکب پذیرایی- تبیینی در مسیر راهپیمایی های شبانه اشاره کرد‌ که با حضور خادمیاران پذیرای مردم جهادگر هستند.

وی در ادامه به اقدامات فرهنگی موکب کمالشهر اشاره کرد و بیان داشت: به همت کانون تخصصی فرهنگی خدمت رضوی کمالشهر، دست‌نوشته‌هایی با محوریت مقاومت در برابر ستم آمریکا و اسرائیل تولید و هر شب در معرض دید شهروندان قرار می‌گیرد و همچنین در حاشیه برپایی موکب، یکی از خادمین رضوی چهره نوه رهبر انقلاب را با تکنیک های نقاشی، ترسیم و در پایان به کانون خدمت رضوی اهدا کرد.

بابازاده خاطرنشان کرد: علاوه بر پذیرایی و اهدا اقلام فرهنگی، خادمین کانون تخصصی ایثار و شهادت خدمت رضوی کمالشهر در معراج شهدای بهشت سکینه (س) در ۱۵ روز متوالی با حضور در کنار خانواده‌های شهدای جنگ رمضان با آنان همدردی و گفتگو صمیمانه داشتند.

تهیه بسته‌‌های خوراکی و توزیع آن بین  نیروهای حافظ امنیت، برپایی محافل جز خوانی و تقدیم ثواب قرائت آن به روح پرفتوح رهبر شهید و دیگر شهدای جنگ رمضان، جمع آوری کمک هزینه درمان یک بیمار لاعلاج و فاقد توانایی اشتغال توسط کانون تخصصی وقف و نذر نیز از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته در ایام رمضان بود که دبیر کانون‌های خدمت رضوی کمالشهر به آن اشاره داشت. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها