کد خبر : ۷۰۶۲۳۷
۲۲:۵۱

۱۴۰۵/۰۱/۱۹
سخنران حرم مطهر رضوی:

اقتدار نیرو‌های مسلح ما حاصل دوراندیشی رهبر شهید انقلاب است

اقتدار نیرو‌های مسلح ما حاصل دوراندیشی رهبر شهید انقلاب است
اقتدار نیرو‌های مسلح و توان موشکی کشور، حاصل دوراندیشی و برنامه‌ریزی درست و دقیق رهبر شهید انقلاب است.

به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام اسلامی‌فر، سخنران حرم مطهر رضوی، در ویژه‌برنامه تبلیغی-مذهبی حرم مطهر رضوی،گفت: خداوند در قرآن کریم بارها وعده فتح و پیروزی به متقین داده است و در آیات بسیاری این نکته مهم را گوشزد می‌کند که حرکت جامعه بشری به سمتی است که در انتها دین حق بر همه ادیان پیروز و مسلمین بر همه دنیا مسلط خواهند شد.
وی تصریح کرد: البته در این مسیر دشمنان دین خدا سنگ اندازی‌هایی خواهند کرد و برای مومنین سختی‌هایی را به وجود می‌آورند. به فرموده رهبر شهید انقلاب در راه رسیدن به قله‌های فتح و پیروزی همواره فراز و نشیب‌هایی وجود دارد ولی مومنین واقعی از مشکلات نمی‌ترسند و حرکت به سوی قله را ادامه می‌دهند.
این کارشناس دینی، افزود: جامعه انسانی همواره رو به رشد و تعالی است، از همین رو هر پیامبری که آمده است یک دین کامل‌تر نسبت به دین قبل آورده تا رسیده است به خاتم پیامبران، حضرت محمد بن عبدالله(ص) که خدا کامل‌ترین دین را توسط ایشان به بشر عرضه کرده است.
وی اظهار کرد: دین پیامبر اکرم(ص) یعنی دین مبین اسلام، عاقبت بر روی زمین مسلط خواهد شد ولی مسلمانان برای رسیدن به این نقطه یعنی تسلط بر همه دنیا نیاز به هوشیاری و دور اندیشی دارند.
وی بیان کرد: انسان مومن برای رسیدن به کمال برنامه‌ریزی درستی دارد و از همه فرصت‌ها برای رسیدن به سعادت استفاده می‌کند. البته برنامه‌ریزی و دوراندیشی منافاتی با توکل ندارد. رهبر شهید ما بیش از ۳۰ سال روی مساله دفاع و تهیه و تولید ابزار و ادوات دفاعی پا فشاری می‌کرد.
این کارشناس دینی، اضافه کرد: افراد بسیاری همواره به ایشان می‌گفتند که چه نیازی به دانش هسته‌ای و موشک داریم و ایشان در پاسخ می‌گفتند برای ساخت دارو و همچنین برای دفاع از خود در برابر دشمن به این تجهیزات نیاز داریم.
وی عنوان کرد: ایشان اعتقاد داشتند در این دنیای پر از هرج و مرج که انسان‌های درنده خو بر دنیا مسلط هستند باید قدرت دفاعی داشته باشیم و گرنه آنها بر ما مسلط خواهند شد.
این کارشناس دینی، بیان کرد: اقتدار جمهوری اسلامی ایران در جریان جنگ رمضان که باعث شگفتی و تحسین مردم دنیا شده است و دید آنها را نسبت به کشور ما تغییر داده، نتیجه دور اندیشی و برنامه‌ریزی صحیح رهبر شهید انقلاب است که علیرغم همه مشکلات و مخالفت‌هایی که وجود داشت بر داشتن توان تسلیحاتی به ویژه موشک، تاکید داشتند.
وی ابراز کرد: هرچند در جریان این جنگ، سختی‌های بسیاری بر ما تحمیل شد ولی بعد از این سختی‌ها گشایش و پیروزی خواهد بود، چرا که خداوند به کسانی که در راه دفاع از دین و مبارزه با دشمن استقامت به خرج می‌دهند، وعده نصرت و پیروزی، داده است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها