کد خبر : ۷۰۶۴۱۳
۱۰:۴۰

۱۴۰۵/۰۱/۲۵

آزادی بانوان بدهکار البرزی به همت بنیاد کرامت رضوی

آزادی بانوان بدهکار البرزی به همت بنیاد کرامت رضوی
دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز از آزادی بانوان بدهکار زندانی معسر و جرائم غیر عمد به همت بنیاد کرامت آستان قدس رضوی و ستاد دیه استان البرز خبر داد.

ناهید شکریان، دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در گفت و گو با آستان نیوز اظهار داشت: در ایام ماه مبارک رمضان ۳ مادر زندانی معسر به همت خادمیاران البرز و ستاد دیه آزاد شدند.

وی افزود: آزادی بانوان زندانی در قالب طرح نذر امام رضا (ع) صورت گرفت و همچنان در حال اجرا است.

شکریان تصریح کرد: زنان رها شده از بند، شرایط مالی مناسب و امیدی به آزادی نداشتند که پس از شناسایی و با کمک بنیاد کرامت رضوی و ستاد دیه استان البرز در بهترین ماه خدا آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند. 

دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده خدمت رضوی استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: برای آزادی بانوان زندانی، مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان توسط بنیاد کرامت رضوی، کانون تخصصی بانوان و خانواده و خیرین تامین شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها