کد خبر : ۷۰۶۵۸۹
۲۲:۳۶

۱۴۰۵/۰۱/۲۹
حجت‌الاسلام ریاضت در اجتماع میدان شریعتی مشهد:

ملت ایران تحقق آرزوی دیرین امیرالمؤمنین (ع) در آخرالزمان هستند

ملت ایران تحقق آرزوی دیرین امیرالمؤمنین (ع) در آخرالزمان هستند
هم‌زمان با ایام ایستادگی ملت ایران پس از ۵۰ روز، میدان (تقی‌آباد) شهید خامنه‌ای مشهد، شاهد اجتماع باشکوه زائران و مجاورانی بود که با شعار قیام خستگی‌ناپذیر، بیعت خود را با آرمان‌های ولایت تجدید کردند.

به گزارش آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام محمود ریاضت در این مراسم که به همت موسسه جوانان آستان‌قدس رضوی برگزار شده بود، با تبیین جایگاه رفیع مومنان در عصر غیبت، به روایت تکان‌دهنده‌ای از امیرالمؤمنین(ع) اشاره کرد و گفت: در اوج نبرد صفین، عمار یاسر مشاهده کرد که مولی‌الموحدین(ع) دست از شمشیر کشید و با آهی از نهاد جان فرمودند:«آه آه، شوقاً الی رؤیتهم» ایشان آرزوی دیدار کسانی را داشتند که در آخرالزمان، بدون دیدن امام، به حقانیت علی(ع) ایمان می‌آورند و در ثواب شمشیر زدن‌های صفین شریک‌اند.

ماجرای اخوت؛ لقبی که پیامبر(ص) تنها به دو گروه داد

این کارشناس مذهبی با اشاره به واقعه عقد اخوت در صدر اسلام، تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) در روزی که همه مسلمین را با هم برادر کرد، علی(ع) را برای خود نگاه داشت و او را برادر خود نامید اما نکته شگفت‌انگیز اینجاست که ایشان در روایتی دیگر، مردم آخرالزمان را که بر ایمان خود استقامت می‌کنند نیز برادران خود خواندند و در پاسخ به اعتراض اصحاب فرمودند: شما اصحاب من هستید، اما برادران من کسانی هستند که در فتنه‌های آخرالزمان همچون پاره‌های آهن استوار می‌مانند و تندباد حوادث آن‌ها را تکان نمی‌دهد.

تفاوت میان شعار و شعور

حجت‌الاسلام ریاضت با تاکید بر اینکه پیرو واقعی امام صادق(ع) باید از شعار به شعور برسد، خاطرنشان کرد: یا علی گفتن با با علی بودن یک نقطه فاصله دارد، اما فرسنگ‌ها تفاوت در عمل است. پیروان مکتب جعفری، استقامت در راه ولایت را از حسین(ع) یاد گرفته‌اند و با جهاد تبیینِ امام صادق(ع)، به اباعبدالله(ع) اقتدا می‌کنند تا پرچم را به دست منجی حقیقی، حضرت حجت بن الحسن(عج) برسانند.

گریه امام صادق(ع) بر مظلومیت زینب(س)

وی در بخش پایانی سخنان خود، به واقعه آتش زدن خانه امام صادق(ع) توسط مزدوران منصور دوانیقی اشاره کرد و گفت: وقتی شعله‌های آتش از دهلیز خانه امام زبانه کشید، حضرت نه برای خانه و نه برای جان خود، بلکه برای هراس زن و بچه گریستند. ایشان فرمودند: گریه‌ام برای این است که وقتی فرار اهل خانه را میان شعله‌ها دیدم، به یاد فرار فرزندان سیدالشهدا(ع) در بیابان کربلا افتادم؛ آن زمانی که خیمه‌ها را آتش زدند و فریاد وا محمدا در دشت طنین‌انداز شد.

گفتنی است این مراسم با استغاثه به درگاه الهی برای تعجیل در فرج امام زمان(عج) و با نوای گرم مداحان اهل‌بیت(ع) از جمله حاج احمد واعظی و حاج جواد قربانپور در فضایی آکنده از معنویت و حماسه به پایان رسید.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها