کد خبر : ۷۰۶۶۶۷
۱۰:۴۸

۱۴۰۵/۰۱/۳۱

اجتماع «معصومه‌های وطن» در طاق‌بستان کرمانشاه

اجتماع «معصومه‌های وطن» در طاق‌بستان کرمانشاه
دبیر کانون بانوان و خانواده کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه از اجتماع دختران با عنوان «معصومه‌های وطن» هم‌زمان با دهه کرامت در بلوار طاق‌بستان کرمانشاه خبر داد.

میترا بهرامی، دبیر کانون بانوان و خانواده کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: این برنامه شامگاه شنبه ۲۹ فروردین در مقابل حسینیه حضرت معصومه (س) در بلوار طاق‌بستان و با حضور دختران کرمانشاهی به اجرا درآمد.

وی افزود: این مراسم به یاد شهدای مدرسه میناب و شهدای دختر با اجرای برنامه‌هایی از جمله اجرای سرود با حضور ۵۰ دختر دانش‌آموز، دکلمه‌خوانی و قرائت دل‌نوشته توسط دختر یکی از شهدا همراه بود.

بهرامی تصریح کرد: تلاش داشتیم با اجرای این برنامه یاد شهدای مدرسه میناب و همچنین شهدای دختر کرمانشاه در میان نسل نوجوان و جوان زنده نگه داریم.

دبیر کانون بانوان و خانواده کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه با بیان اینکه دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین الگوهای دینی و فرهنگی برای دختران است، گفت: تلاش شده در قالب برنامه‌هایی مانند اجرای سرود، دکلمه و قرائت دل‌نوشته، مفاهیم ارزشمند ایثار، مقاومت و الگوگیری از سیره حضرت معصومه (س) برای دختران تبیین شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت هویت دینی و فرهنگی در میان دختران و نوجوانان باشد.

انتهای پیام/
 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها