کد خبر : ۷۰۶۷۰۶
۱۵:۱۷

۱۴۰۵/۰۱/۳۱

آزادی دو مادر زندانی جرائم غیرعمد در خوزستان

آزادی دو مادر زندانی جرائم غیرعمد در خوزستان
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان از آزادی دو مادر زندانی جرائم غیرعمد در این استان خبر داد و گفت: این اقدام با پیگیری کانون ایثار و شهادت و حمایت مالی آستان مقدس قدس رضوی انجام شده است.

حجت‌الاسلام جلیل علی‌نژاد، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: دو مادر که به دلیل جرائم غیرعمد در زندان‌های استان به سر می‌بردند، با تلاش‌های مستمر کانون ایثار و شهادت به آغوش خانواده خود بازگشتند.

وی افزود: این اقدام خداپسندانه با حمایت آستان قدس رضوی و تأمین مبلغ موردنیاز به میزان دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای آزادی هر دو نفر بار دیگر شادی را به میان فرزندان این خانواده‌ها بازگرداند.

حجت‌الاسلام علی‌نژاد خاطرنشان کرد: کانون ایثار و شهادت با همکاری آستان قدس رضوی همچنان پیگیر آزادی سایر زندانیان جرائم غیرعمد نیازمند در استان است و امیدواریم با همراهی خیرین این مسیر انسانی و معنوی باقدرت بیشتری ادامه یابد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها