به گزارش آستان نیوز از اصفهان؛ سعید زائری، معاون فرهنگی کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان همزمان با دهه کرامت در جمع مردم لنجان در اجتماعات شبانه قرار مقاومت، با مقایسه شرایط انقلاب اسلامی با صدر اسلام بر لزوم بصیرت، انسجام و تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب در موضوعات کلان کشور تأکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت شبکه خادمیاران در شهرستان لنجان اظهار داشت: ۱۲ کانون در این شهرستان فعال است و مردم نیز مقتدرانه حضور خود را در میدان حفظ کردهاند.
زائری در ادامه با بیان نمونههایی از فشارها و چالشهای دوران صدر اسلام به جنگ نرم و جنگ نظامی علیه پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و افزود: در انقلاب اسلامی نیز از ابتدای پیروزی تاکنون انواع فشارها، تهدیدها و توطئهها برای فاصلهگرفتن مردم از نظام اسلامی طراحی شده است.
معاون فرهنگی کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان همچنین به موضوع محاصره اقتصادی در صدر اسلام و مقایسه آن با تحریمهای اقتصادی علیه ایران پرداخت و تصریح کرد: از ابتدای انقلاب، کشور با محدودیتها و فشارهای اقتصادی روبهرو بوده و برخی بیماران صعبالعلاج نیز در تأمین دارو با مشکل مواجه شدهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، جبهه دیپلماسی را مهمترین خط مقدم امروز توصیف کرد و گفت: نظام اسلامی در حوزه مذاکرات باید با نهایت دقت و هوشیاری عمل کند.
زائری با تأکید بر جایگاه رهبری در تصمیمات کلان کشور خاطرنشان کرد: ادامه جنگ، صلح، آتشبس و هر تصمیم مهم دیگر در دایره اختیارات و تشخیص رهبر معظم انقلاب است و همه باید در این مسیر تبعیت داشته باشند.
گفتنی است؛ معاون فرهنگی کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان که سخنرانی این تجمع مردمی بود پس از سخنان خود از موکبهای خدمت بازدید کرد.
انتهای پیام/
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز