محمد حسینخانی، معاون اجتماعی کانونهای خدمت رضوی استان کرمان در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: همزمان با ایام دهه کرامت، خادمیاران رضوی با حضور در مراسم عبادی - سیاسی نمازجمعه و در قالب رواقهای خدمت به ارائه خدمات مختلف به نمازگزاران و محبان اهلبیت (ع) پرداختند.
وی افزود: در این میزهای خدمت، کانونهای تخصصی خدمت رضوی باهدف پاسخگویی به مسائل و نیازهای مردم، خدمات متنوعی از جمله مشاوره و مددکاری اجتماعی، مشاوره حقوقی، خدمات حوزه تعلیموتربیت و دیگر خدمات فرهنگی و اجتماعی ارائه کردند.
حسینخانی با اشاره به میزان خدمات ارائهشده تصریح کرد: در جریان برپایی این برنامهها، بیش از ۸۰۰ نفرساعت خدمات مشاوره و مددکاری، ۱۲۰ نفرساعت خدمات مشاوره حقوقی و ۲۰۰ نفرساعت خدمات تعلیموتربیت به دانشآموزان ارائه شد.
معاون اجتماعکانونهایای خدمت رضوی استان کرمان با بیان اینکه همچنین بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر تست فشارخون و قند خون و ویزیت رایگان توسط پزشک عمومی در قالب میز خدمت سلامت ارائه شده است، گفت: علاوه بر خدمات یاد شده، خادمیاران کانون کتاب و کتابخوانی با برپایی میزهای قصهگویی ویژه کودکان، اجرای برنامههای تبلیغی و مذهبی کودکانه، نقاشی، شعرخوانی و فعالیتهای جذاب فرهنگی در مصلیهای نمازجمعه، فضایی شاد و آموزنده را برای کودکان تحت عنوان «مهدالرضای آدینه» فراهم کردند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات زمینهای برای ارتباط بیشتر خادمیاران با اقشار مختلف جامعه و خدمترسانی گستردهتر به مردم فراهم کرده است.
انتهای پیام/
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز