کد خبر : ۷۰۷۳۴۶
۱۹:۱۷

۱۴۰۵/۰۲/۰۷

وقتی پیاده‌رو صحنه نمایش «امید» می‌شود

وقتی پیاده‌رو صحنه نمایش «امید» می‌شود
در ایام دهه کرامت، پیاده‌رو‌های منتهی به حرم رضوی، حال‌وهوای دیگری گرفته‌اند، جایی که تئاتر خیابانی با روایت‌های شاد و امیدبخش، رهگذران را غافلگیر و فضای شهر را، معطر به مهربانی می‌کند.

به گزارش آستان نیوز، در عصری که دنیای مجازی پشت دیوار‌های سکوت و اختلال پنهان شده، ما به ریشه‌هایمان بازگشته‌ایم، به همان‌جایی که دست‌ها گرمای یکدیگر را حس می‌کنند و نگاه‌ها در عمق چشم‌ها گره می‌خورد.

«در هوای حرم»، تنها یک نام تجاری نیست، یک آغوش گشوده است برای مردمی که میان هیاهوی روزگار، به‌دنبال جرعه‌ای آرامش و لحظه‌ای لبخند می‌گردند.

وقتی عمو نوروز، زائر می‌شود

تصور کنید در میانه یک روز پرمشغله، ناگهان چهره آشنای «عمو نوروز» را ببینید، اما این‌بار نه فقط با مژده بهار، بلکه در قامتی سپید و زائرگونه. او آمده است تا بگوید امید، هیچ‌گاه تمام نمی‌شود.

در این کمپین، ما «ملی‌گرایی» را با «عشق رضوی» پیوند زدیم تا نشان دهیم هویت یک ایرانی، ریشه در خاک دارد و سر بر آستان حضرت دوست.

عمو نوروز این‌بار سفیر لبخند و حامل پیام مهر امام مهربانی‌هاست، پیامی که در این روز‌های دشوار، بیش از هر زمان دیگری به آن محتاجیم. در دل این نمایش، موسیقی، روایت و تعامل کنار هم می‌نشینند تا مفاهیم عمیق مذهبی، به زبانی ساده و دلنشین به مخاطب منتقل شوند.

در ایام دهه کرامت، تئاتر خیابانی "در هوای حرم"، با رنگ و بوی رضوی، اجرا می‌شود، اینجا جایی است که امیدگرایی و مذهبی‌گرایی نه در شعار، بلکه در حس و تجربه، جاری می‌شوند.

سمفونی عطر و نمایش؛ تجربه‌ای که جان می‌گیرد

در سایه‌سار دهه کرامت، پیاده‌رو‌های منتهی به حرم، به صحنه نمایشی بدل می‌شوند که قهرمانانش مردم‌اند. در روز‌های هفتم، هشتم و نهم اردیبهشت‌ماه، در ساعت‌های طلایی ۱۹، ۲۰ و ۲۱، سکوت شهر با صدای هنرمندانه، طراحی و اجرای شادی غفوریان، حسین شیبانی و دانیال سیامکی می‌شکند.

این یک تئاتر ساده نیست، یک ضیافت ۳۰ دقیقه‌ای است برای روح؛ درست در آن لحظه که قلب‌ها نرم می‌شود، ناگهان «عطر حرم» در فضا رها می‌شود. آنجاست که مرز میان خیال و واقعیت فرو می‌ریزد، گویی دیوار‌ها برداشته شده و مخاطب، خود را در صحن‌وسرای حضرت، می‌بیند.

این همان لحظه‌ای است که شعار ما، «در هوای حرم»، در جان هر رهگذر جوانه می‌زند.

هدیه‌ای از جنس تبرک و همراهی

برند «عطر و سوغات رضوی»، پیش از آنکه فروشنده باشد، یک همراه است. به همین خاطر، پایان هر اجرا، با اهدای ۱۰ هزار هدیه متبرک همراه است، تکه‌ای از برکت که به یادگار در جیب‌ها و دل‌ها می‌ماند.

این تجربه معنوی، پلی می‌سازد به سوی یک پیوند دائمی توزیع بن‌های خرید در میان اجرا، دعوتی است برای آنکه مخاطب، این حس خوب را با خود به خانه ببرد. برای کسانی که از دور دلتنگ‌اند نیز، با تخفیف‌های ویژه آنلاین و ارسال رایگان (برای خرید‌های بالای ۲ میلیون)، پلی از عطر و نور ساخته شده است.

قرار ما، در چند قدمی مهربانی

اگر دلتان لک زده برای چند دقیقه آرامش خالص، ما در دو ایستگاه مهربانی، حدفاصل باب‌الجواد (ع) تا باب‌الرضا (ع)، غرفه ۱۲۲ و انتهای خیابان شیرازی ۲، ورودی مجتمع قدس، منتظر شما هستیم.

در تئاتر خیابانی «در هوای حرم بمان»، هوای امید و زندگی می‌وزد هوایی که دل‌ها را تازه می‌کند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها