کد خبر : ۷۰۷۷۵۹
۱۵:۱۴

۱۴۰۵/۰۲/۱۱
هم‌زمان با دهه کرامت صورت گرفت؛

از اعزام قاریان قرآن به منازل شهدا تا برگزاری جلسات تبیینی در البرز

از اعزام قاریان قرآن به منازل شهدا تا برگزاری جلسات تبیینی در البرز
دبیر کانون تخصصی قرآنی استان البرز گفت: حضور خادم‌یاران قاری در برنامه‌های شهدایی و تجمعات شهری که پیش‌تر ۶۰ روز بود، در دهه کرامت به دلیل تعدد برنامه‌ها افزایش یافت.
حسین قضاتلو، دبیر کانون تخصصی قرآنی استان البرز در گفت‌وگو با آستان نیوز با اشاره به برنامه‌های دهه کرامت اظهار داشت: خادم‌یاران کانون تخصصی خادم‌یاران قرآن به مدت دو ماه خدمات قرآنی خود را به مردم با نگاه ویژه‌ای ارائه می‌دهند و در طول دهه کرامت نیز با حضور در مجالس و محافل قرآنی و شهدایی حضوری پررنگ داشتند.
وی افزود: در این دهه برپایی غرفه‌های قرآنی و ارائه بسته‌های فرهنگی به مردم، حضور قاریان و خادم‌یاران قرآنی در مجالس بزرگداشت شهدا با همکاری کانون ایثار و شهادت، اعزام سخنران به این مجالس، دیدار با خانواده‌های شهدا و حضور قاریان قرآن در منازل این عزیزان شاخص برنامه‌های این کانون به شمار می‌رفت.
قضاتلو تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های خادم‌یاران کانون قرآنی برگزاری جلسات تبیینی با موضوع سخنان رهبر معظم انقلاب و برخی از مسئولین باهدف ایجاد همدلی و وحدت در میان اقشار مختلف جامعه بود .
 دبیر کانون تخصصی قرآنی استان البرز با اشاره به شهادت مظلومانه دختران مدرسه شجره طیبه در جنگ تحمیلی گفت: امسال باتوجه‌به شهادت جان‌سوز این شهدای دانش‌آموز در روز اول دهه کرامت با حضور در برنامه «نگاه مردم» به بیان جایگاه و اهمیت دختران در طول تاریخ اسلام پرداختیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در طول این مدت دختران ایران اسلامی با حضور در راهپیمایی‌ها با دردست‌داشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی و شعارنوشته‌های مزین به شعارهای انقلابی در دفاع از میهن اسلامی خوش درخشیدند و راه و یاد دختران شهدای میناب را زنده نگه داشتند.
انتهای پیام/

گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها