کد خبر : ۷۰۸۰۸۵
۲۳:۲۰

۱۴۰۵/۰۲/۱۷
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در آیین گرامیداشت روز معلم در مدارس امام رضا (ع):

بنیاد فرهنگی رضوی از افتخارات فرهنگی و آموزشی شهر مشهد است

بنیاد فرهنگی رضوی از افتخارات فرهنگی و آموزشی شهر مشهد است
آیین پاسداشت مقام معلم و تجلیل از خادمان علمی حریم عالم آل محمد(ع)، شامگاه شانزدهم اردیبهشت، با حضور 900نفر از مدیران، معلمان و فعالان حوزه تعلیم و تربیت در مدارس امام رضا(ع) و نیز مهمانانی از آستان قدس رضوی، در فضای دبستان پسرانه امام رضا(ع)، برگزار شد.

به گزارش آستان‌نیوز، مصطفی فیضی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، در این مراسم ضمن تقدیر و یادبود خدمات خیل خادمان حریم ملکوتی آستان قدس رضوی، به‌ویژه خادمان فعال در بنیاد فرهنگی رضوی و تبریک به مناسبت هفته گرامی‌داشت مقام معلم، گفت: رنگین‌کمان شهدای انقلاب اسلامی و شهدای مفتخر به درجه خدمت، با شهادت قائد و رهبر شهید(رحمت الله علیه) کامل شد.

مصطفی فیضی ادامه داد: سربازان، سرداران و مدیرانی که در کنار مسئولیت‌های جاری در کشور، افتخار خدمت در این بارگاه نورانی را داشتند؛ از رهبر شهید(رضوان الله تعالی علیه)، شهید دکتر لاریجانی، شهید حجت‌الاسلام خطیب، شهید سردار ربانی تا دهها شهید دیگر، در ادوار مختلف، افتخار خدمت در بارگاه منور رضوی را داشتند.

فیضی با بیان اینکه مجموعه بزرگ سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی مفتخر است که در عرصه‌های مختلف و برای مخاطبان متنوع نونهالان، کودکان، دانش‌آموزان، دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و طلاب، در حال ارائه خدمت است، اضافه کرد: در این دوره از فعالیت‌های آستان قدس با مسئولیت آیت الله مروی تولیت معزز آستان قدس رضوی، توجه ویژه‌ای به حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی شده و اقدامات گسترده‌ای در حال انجام است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌ها و خدمات گسترده بنیاد فرهنگی رضوی، ابراز کرد: به لطف خداوند امروز بالغ بر 800 نفر کادر آموزشی و پرورشی و صدها دانش‌آموز، در قالب 14 مجموعه آموزشی تحت لوای نام مبارک حضرت رضا(ع)، در حال فعالیت و تحصیل هستند. در این خصوص باید اذعان کرد که ادعای بزرگی نیست که بنیاد فرهنگی رضوی از افتخارات فرهنگی و آموزشی شهر مشهد است و فارغ‌التحصیلان مدارس امام رضا(ع) نیز از بهترین دانش‌آموزان و نیز از بهترین دانشجویان و مدیران کشوراند.

 فیضی اظهار کرد: هرگونه تبادلات علمی، آموزش و اقدامی در این مجموعه، به نام حضرت رضا(ع) معطر است و اگر دقیق و کارآمد و اثرگذار باشد، یک وجه آن برکت، عمق نفوذ و ارزش است و از سویی خانواده‌های دانش‌آموزان، هم به نام معلم و هم نام مدارس که منتسب به حضرت رضا(ع) است، تکیه و اعتماد دارند که به همین دلیل نیز مسئولیت شما مضاعف است.

وی ابراز امیدواری کرد: امید است هم‌چنان که تا امروز با خدمات و زحمات عاشقانه و از روی دلدادگی شما دست‌اندرکاران عزیز آموزش و پروش، تربیت و تحویل نسل‌های جوان، مؤمن، متعهد و انقلابی رقم خورده است، با تلاش مستمر و مداوم شما، هر سال، برگ زرین دیگری بر کارنامه افتخارات آستان قدس و بنیاد فرهنگی رضوی، افزوده شود.

 فیضی همچنین یادآور شد: وظیفه خود می‌دانم، به نیابت از تولیت آستان قدس رضوی برای ارج نهادن به خدمات بی‌دریغ و ارزشمند شما عزیزان به چند نسل دانش‌آموز، از محضرتان تشکر و تقدیر کنم.

رهبر شهید(رحمت الله علیه)، معلمی جاودانه

سیدمحمدصادق علی‌پرست، مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی، نیز در این مراسم اظهار کرد: بزرگداشت مقام معلم، در سالی که همه ما داغدار بزرگ‌ترین معلم هستیم، جلوه ویژه‌ای پیدا کرده است. اگر بخواهیم به درستی معلم را تعریف کنیم، کافی است به سلوک و سبک زیست رهبر شهید انقلابمان، نگاه کنیم.

علی‌پرست افزود: عبادت، مطالعه، ارتباط با اقشار مختلف مردم، از کودک و نوجوان تا شاعر، خطیب، نابغه، معلم و کارگر و تکریم آنان از سوی رهبر شهید، مثال‌زدنی بود و ایشان معلمی جاودانه شد.

وی تصریح کرد: ایشان نه فقط معلمی برای نسل‌های گذشته، بلکه معلمی تمام‌عیار برای انسان عصر حاضر و ده‌ها و صدها سال آینده‌اند. 

علی‌پرست، ادامه داد: خدا را شکرگزاریم که در هوای مبارک قلمرو حضرت رضا(ع) تنفس و زیست می‌کنیم و از خوان کرم ایشان بهره‌مندیم.

وی با اذعان به اینکه با افتخار در حریم علمی عالم آل محمد(ع)، معلم هستیم، اضافه کرد: این توفیق خدمت، مسئولیتی خطیر روی دوش ما می‌گذارد. وقتی زمان ثبت‌نام از والدین دلیل علاقه و اصرارشان برای نام‌نویسی فرزندشان در مدارس امام رضا(ع) را جویا می‌شویم، می‌گویند می‌خواهیم در مدرسه‌ای به نام مقدس حضرت رضا(ع) درس بخوانند، بزرگ شوند و خادم آقا شوند.آنان فرزندشان را دست ما می‌سپارند تا با اندیشه و فرهنگ مطهر اهل بیت(ع)، تربیت شوند.

 گفتنی است، در خاتمه این مراسم نیز، با حضور مسئولان عالی آستان قدس و مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی، از 14 نفر از معلمان، به نمایندگی از 163 معلم منتخب مدارس امام رضا(ع) و نیز۶ نفر از بازنشستگان سال 1404 این مدارس، با اهدای لوح و هدیه، تقدیر به عمل آمد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها