به گزارش آستاننیوز، در این ویژه برنامه تبلیغی-مذهبی که به همت بخش غرب آسیای مدیریت زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی در رواق دارالرحمه برگزار شد، بانوان عرب زبان با خواندن زیارت نامه امام رضا (ع) و ذکر توسل به محضر ثامنالائمه (ع) این روز بافضیلت را، گرامی داشتند.
خانم دکتر رقیه یوسف از کشور سوریه در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: امام رضا (ع) در بین شیعیان جایگاه بسیار والایی داشتند و مامون عباسی برای اینکه حکومتش پایگاه مردمی داشته باشد و همچنین برای مشروعیتبخشیدن به خلافت خود ایشان را بهعنوان ولیعهد خود منصوب کرد.
وی بیان کرد: امام رضا (ع) در واقع مجبور به قبول ولیعهدی شدند و مأمون عباسی راهی جز قبول ولیعهدی برای ایشان باقی نگذاشته بود.
این بانوی فرهیخته افزود: امام رضا(ع) در طول دوران ولیعهدی خود با مناظرات علمی که انجام دادند به بسیاری از شبهات اعتقادی سران و بزرگان ادیان پاسخ دادند.
گفتنی است؛ در این مراسم بانوان عربزبان همچنین میهمان مرثیهسرایی ندا مشکوری از کشور عراق شدند و بر مصائب اهلبیت (ع) اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز