کد خبر : ۷۰۸۴۳۶
۱۳:۲۴

۱۴۰۵/۰۲/۲۷

بزرگداشت سالروز شهادت ابن الرضا (ع) و شهید جمهور در نی‌ریز

بزرگداشت سالروز شهادت ابن الرضا (ع) و شهید جمهور در نی‌ریز
هم‌زمان با شب شهادت امام جواد علیه‌السلام مراسم عزاداری و بزرگداشت شهادت ابن الرضا و دومین سالگرد شهادت خادم‌الرضا، آیت‌الله رئیسی با حضور خیل عاشقان اهل‌بیت (ع) و خادم‌یاران این شهرستان برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از فارس؛ هم‌زمان با سالروز شهادت امام جواد (ع) و تقارن این روز با دومین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی، در آیین سوگواری ابن الرضا و خادم‌الرضا (ع) اقشار مختلف مردم و خادم‌یاران به همراه امام‌جمعه نی‌ریز، فرماندار و خانواده‌های معظم شهدا در بیت مرحوم شیخ محمد اسماعیل نصیرزاده (از علمای وارسته نی‌ریز) به عزاداری پرداختند.

حجت‌الاسلام سید مجدالدین حسینی، استاد حوزه علمیه قم در این مراسم با تسلیت سالروز شهادت امام جواد (ع)، به بیان گوشه‌ای از فضایل، سیره اخلاقی و علمی ایشان پرداخت و جایگاه این امام همام را در هدایت جامعه اسلامی تشریح کرد.

وی همچنین به تبیین موضوعاتی همچون تواضع، انجام کارهای نیکو و تلاش مضاعف در جهت خدمت به محرومین در سیره شهید جمهور پرداخت.

محمدجواد نصیرزاده، مسئول کانون شعر و ادب کانون خدمت رضوی شهرستان نی‌ریز و مسئول برگزاری آیین عزاداری حضرت جوادالائمه (ع) نیز در این مراسم اظهار داشت: آیین عزاداری امام جواد (ع) بیش از ۳۸ سال است که در سالروز شهادت ایشان در این بیت برگزار می‌شود و مردم همواره از فضای فرهنگی و معنوی و یاد و نام مرحوم شیخ محمد اسماعیل نصیرزاده بهره‌مند شده و خاطره آن عالم وارسته را زنده نگه می‌دارند.

گفتنی است؛ در این مراسم، مداحان اهل‌بیت (ع) با مرثیه‌خوانی و نوحه‌سرایی در سوگ امام جواد (ع) و شهید جمهور حال‌وهوای معنوی ویژه‌ای به مجلس بخشیدند و در پایان این آیین عزاداران حضرت امام جواد (ع) بر سر سفره اطعام آن امام همام میهمان شدند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها