کد خبر : ۷۰۸۴۸۸
۱۲:۲۷

۱۴۰۵/۰۲/۲۸

حرم شاه‌چراغ (ع) میزبان عزاداران ابن الرضا (ع) و شهید جمهور

حرم شاه‌چراغ (ع) میزبان عزاداران ابن الرضا (ع) و شهید جمهور
هم‌زمان با شب شهادت حضرت امام محمدتقی، حضرت جوادالائمه (ع) و دومین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، مراسم ویژه‌ای با حضور خادم‌یاران رضوی، زائران و مجاوران در شبستان امام خمینی (ره) حرم شاه‌چراغ (ع) در شیراز برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از فارس؛ شامگاه ۲۹ ذی‌القعده و هم‌زمان با سالروز شهادت نهمین امام شیعیان، در فضایی معنوی و آکنده از حزن و ارادت به اهل‌بیت (ع)، حرم مطهر احمد ابن موسی (ع) پس از اقامه نماز مغرب و عشا میزبان عزاداران ابن الرضا (ع) و شهید جمهور بود.

در این آیین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرسول بینازاده، استاد حوزه علمیه و مدیر مرکز اسلامی فارس به تبیین ابعاد شخصیتی و سیره علمی و اخلاقی امام جواد (ع) پرداخت و با اشاره به ۱۷ سال امامت آن حضرت، ویژگی‌هایی همچون سخاوت، صبر و بخشش در برابر سختی‌های دوران را از مهم‌ترین شاخصه‌های زندگی ایشان برشمرد.

وی با استناد به فرمایشات امام جواد (ع)، توفیق الهی، خیرخواهی برای دیگران و پذیرش نصیحت صادقانه را از نشانه‌های انسان مؤمن دانست و بر ضرورت الگوگیری از سیره اهل‌بیت (ع) در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد.

هم‌زمان با این مراسم، یاد و خدمات آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، خادم‌الرضا و رئیس‌جمهور شهید نیز گرامی و نقش و خدمات وی در دوره‌های مختلف مسئولیت به‌ویژه در آستان قدس رضوی برای حضار تبیین شد.

حمزه اله‌یاری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس نیز در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با آستان نیوز اظهار داشت: این برنامه در قالب پویش ابلاغی آستان قدس رضوی و در راستای بزرگداشت شهادت امام جواد (ع) و دومین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی در قالب حدود ۳۵ مراسم مناسبتی در سراسر استان فارس به اجرا درآمد.

وی خاطرنشان کرد: در این آیین‌ها خادم‌یاران و یاوران رضوی با برپایی موکب‌ها از عزاداران پذیرایی کرده و حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) نیز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین میزبانان این برنامه‌های معنوی، پذیرای خادم‌یاران و عاشقان اهل‌بیت (ع) بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها