کد خبر : ۷۰۹۱۷۹
۱۷:۳۶

۱۴۰۵/۰۳/۱۲

چترِ حمایت خادم‌یاران اصفهان بر سر بیماران مسافر

بسته معیشتی
مسئول کانون خدمت رضوی ضامن آهو اصفهان گفت: خادم‌یاران این کانون با اجرای پویش قربانی، ۵۷ بسته حمایتی میان خانواده‌های نیازمند، ایتام و بیماران مسافر در اصفهان توزیع کردند.

زهرا فروغی، مسئول کانون خدمت رضوی ضامن آهو اصفهان در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: هم‌زمان با ایام ماه ذی‌الحجه و در راستای ترویج فرهنگ احسان، انفاق و حفظ شعائر دینی، خادم‌یاران کانون خدمت رضوی ضامن آهو اصفهان با ذبح قربانی، ۳۳ بسته گوشت به دست خانواده‌های نیازمند، ایتام، بیماران سرطانی و بیماران دارای درمان‌های سخت رساندند.

وی افزود: این بسته‌های گوشت با هزینه ۷۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تهیه و میان نیازمندان ساکن در اصفهان، به‌ویژه بیماران اهل سیستان و بلوچستان و شهرکرد که برای درمان در اصفهان اسکان یافته‌اند، توزیع شد.

فروغی تصریح کرد: در ادامه این اقدام خداپسندانه، ۲۴ بسته معیشتی نیز با هدف محرومیت‌زدایی و حمایت از خانواده‌های عزتمند تحت پوشش کانون ضامن آهو و خیریه امدادگران عاشورا تهیه و اهدا گردید.

مسئول کانون خدمت رضوی ضامن آهو اصفهان گفت: برای تهیه این بسته‌های معیشتی نیز ۳۶ میلیون تومان هزینه شد و تلاش داریم در این ایام پربرکت، بخشی از نیازهای معیشتی خانواده‌های کم‌برخوردار را تأمین کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی به نیازمندان، بیماران و ایتام از مهم‌ترین رویکردهای کانون ضامن آهو است و خادم‌یاران این کانون با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این مسیر را با جدیت ادامه خواهند داد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها