کد خبر : ۷۰۹۵۲۶
۰۸:۳۹

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

سفیران قرآن در قلب اروپا؛ پیوند معنوی مسلمانان هلند با بارگاه رضوی

سفیران قرآن در قلب اروپا؛ پیوند معنوی مسلمانان هلند با بارگاه رضوی
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، در تبیین محور‌های فعالیت در اروپا، بر تقویت پیوند‌های معنوی مسلمانان مقیم غرب با امام رضا (ع) و گسترش شبکه‌های آموزشی قرآن در کشور‌های مختلف، تأکید کرد.

به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام سید مسعود میریان، مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، در دیدار با یکی از فعالان حوزه قرآن مقیم هلند، ضمن تقدیم پرچم متبرک قرآنی و معرفی وی به‌عنوان «سفیر قرآنی»، بر اهمیت حضور نیرو‌های بابصیرت در کشور‌های غربی برای ترویج فرهنگ الهی و تقویت پیوند معنوی با امام رضا (ع) تأکید کرد.

در این دیدار، فعال قرآنی مقیم هلند در تشریح وضعیت مسلمانان شیعه در این کشور اظهار کرد: در حال حاضر، حدود ۱۲ مرکز اسلامی برای شیعیان در هلند فعال است.

باتوجه‌به محدودیت‌های قانونی در ساخت مساجد برای شیعیان، این مراکز به کانون‌های برگزاری مراسمات مذهبی، ایام شهادت و مناسبات دینی تبدیل شده‌اند.

وی به یکی از دغدغه‌های انسانی و شرعی در این کشور اشاره کرد و افزود: در هلند، چنانچه خانواده‌های متوفی توانایی پرداخت هزینه‌های دفن (که بین ۶ تا ۸ هزار یورو است) را نداشته باشند، شهرداری اقدام به سوزاندن جنازه می‌کند.

ما به‌عنوان مسلمانان مؤمن، برای جلوگیری از این اتفاق و صیانت از حرمت مسلمانان، با جمع‌آوری کمک‌های مالی، هزینه‌های کفن و دفن را تأمین می‌کنیم تا تشییع جنازه طبق رسوم شرعی صورت گیرد.

این فعال قرآنی در مورد محور‌های آموزشی در مراکز اسلامی خاطرنشان کرد: در «مرکز فاطمیه» هلند، کلاس‌های متعددی برای کودکان، خانم‌ها و آقایان برگزار می‌شود.

این آموزش‌ها چنان مورد استقبال قرار گرفته است که افرادی در سنین بالای ۷۰ سال نیز مشتاق یادگیری قرآن هستند.

وی در ادامه به گستره جهانی این فعالیت‌ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ دانش‌آموز به‌صورت آنلاین از کشور‌های کانادا، آمریکا، انگلیس و سراسر اروپا در این دوره‌ها شرکت دارند.

بسیاری از این افراد حتی با خط فارسی آشنا نبودند؛ اما اکنون به مراحل پیشرفته‌ای از یادگیری رسیده‌اند. هدف ما باتربیت اساتید جدید، ارتقای ظرفیت این کلاس‌ها تا ۵۰۰ نفر است تا بتوانیم پاسخگوی اشتیاق فراوان شهروندان این کشور‌ها برای یادگیری تجوید و حفظ قرآن باشیم.

در بخش دیگری از این دیدار، این فعال قرآنی با اشاره به رویکرد جذب در محیط‌های لائیک بیان داشت: در فضای هلند که قانون «آزادی دین» حاکم است، ما با رویکردی محترمانه و بدون فشار، مسیر هدایت را پیش می‌بریم. هدف ما این است که هر کسی در صورت تمایل و درخواست، اطلاعات لازم را دریافت کند.

در همین راستا، افرادی از ملیت‌های مختلف، از جمله بانویی از کشور سورینام، با پذیرش اسلام و مذهب تشیع، مسیر زندگی خود را تغییر دادند. این موفقیت‌ها نتیجه ترویج سیره اهل‌بیت (ع) و برخورد انسانی با مخاطبان است.

حجت‌الاسلام سید مسعود میریان در این دیدار، درباره اثرات اهداشدن پرچم‌های متبرک قرآنی از سوی آستان قدس رضوی به مراکز اروپایی اظهار داشت: هدف ما ایجاد یک نقطه عطف و ارتباط معنوی و ولایی میان مردم مقیم اروپا و امام رضا (ع) است.

وی تأکید کرد: حضور «سفیران قرآنی» در کشور‌های اروپایی، گامی بسیار ارزشمند و راهبردی است.

هدف ما از پرورش این سفیران، ایجاد شبکه‌ای از نیرو‌های مؤمن، متعهد و بابصیرت در هر گوشه از جهان است؛ این پرچم‌ها تنها یک نماد نیستند، بلکه قوت قلب جوانان و مؤمنان در غرب هستند تا باانرژی مضاعف در مسیر یادگیری قرآن گام بردارند. این پیوند همیشگی با بارگاه رضوی، زمینه‌ساز تربیت نیرو‌های بابصیرت و متعهدی خواهد بود که در آینده بتوانند پیام‌های الهی و حکومت جهانی امام‌زمان (عج) را به گوش جهانیان برسانند.



گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها