کد خبر : ۷۰۹۹۲۴
۰۹:۲۰

۱۴۰۵/۰۳/۲۸

گشتی در مسیر نور و هنر؛ روایت فعالان امربه‌معروف از عظمت موزه‌ها و شمیم رضوان

گشتی در مسیر نور و هنر؛ روایت فعالان امربه‌معروف از عظمت موزه‌ها و شمیم رضوان
صبح امروز، گنجینه‌های تاریخی و فضا‌های فرهنگی آستان قدس رضوی میزبان قدم‌های کسانی بود که دغدغه اعتلای فرهنگ و دین در جامعه را، دارند.

جمعی از فعالان عرصه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در بازدیدی پربار از موزه‌های حرم مطهر و مجموعه «شمیم رضوان»، با دریایی از هنر، تاریخ و خدمات بی‌وقفه در حریم شمس‌الشموس (ع) آشنا شدند؛ بازدیدی که به گفته خودشان، تبلور عینی «کار‌های خوب» و عظمت بی‌بدیل این آستان مقدس در حفظ میراث اسلامی بود.

به گزارش آستان نیوز، صبح روز ۲۷ خرداد ۱۴۰۵، گروهی از فعالان حوزه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، در برنامه‌ای که از ساعت ۹ صبح آغاز شد، به گشت‌وگذار در میان تاریخ و هنر اسلامی در موزه‌های آستان قدس رضوی پرداختند.

در این بازدید که با همراهی کارشناسان مجموعه انجام شد، حاضران از نزدیک با نفایس بی‌نظیر، هدایای تاریخی و روند حفظ و نگهداری موقوفات، آشنا شدند.

پس از آن، مسیر بازدید به سمت مجموعه «شمیم رضوان» ادامه یافت؛ جایی که عطر گل‌های متبرک و تلاش خادمان برای آماده‌سازی بسته‌های فرهنگی و سوغات معنوی زائران، حال‌وهوای ویژه‌ای به جمع بخشیده بود.

اما آنچه این بازدید را متفاوت می‌کرد، نگاه دقیق و فرهنگی بازدیدکنندگان به اقدامات آستان قدس رضوی بود. در حاشیه این برنامه، خبرنگار ما به سراغ چند تن از این فعالان رفت تا روایت آنها را از این بازدید بشنود.

حجت‌الاسلام محمدی، از مبلغان و فعالان باسابقه این حوزه، با اشاره به شگفتی‌های موزه آستان قدس گفت: «وقتی انسان این حجم از دقت و ظرافت را در نگهداری از موقوفات و آثار تاریخی می‌بیند، ناخودآگاه به عظمت این تشکیلات پی می‌برد.

امانت‌داری و حفظ این میراث برای نسل‌های آینده، خودش یکی از بزرگ‌ترین مصداق‌های معروف و کار نیک است که در آستان قدس به بهترین شکل در حال انجام است.»

کار‌های خوب فرهنگی باید رسانه‌ای شود

خانم سلیمانی، یکی دیگر از بانوان فعال در عرصه امربه‌معروف که محو تماشای فعالیت‌های بخش شمیم رضوان بود، در گفت‌و‌گو با دوربین ما اظهار داشت: «گاهی ما معروف‌ها را فقط در مسائل محدود می‌بینیم، درحالی‌که خدمت به زائر و ایجاد حس خوب زیارت با همین گل‌های خشک‌شده متبرک در شمیم رضوان، یک کار فرهنگی عظیم است.

این ظرافت‌ها و کار‌های خوبی که در پس‌زمینه حرم انجام می‌شود تا آرامش زائر تأمین شود، واقعاً جای تقدیر دارد و باید به گوش همه مردم برسد.»

علیرضا، از جوانان دغدغه‌مند حاضر در جمع، با تأکید بر تأثیرگذاری این فضا گفت: «عظمت آستان قدس رضوی فقط به وسعت صحن‌ها و رواق‌هایش نیست؛ عظمت آن در تک‌تک این اشیای موزه و خدمت خالصانه خادمان نهفته است.

ما امروز دیدیم که چگونه هنر، دین و عشق به اهل‌بیت (ع) با هم گره‌خورده‌اند. این بازدید به ما انرژی مضاعفی داد تا زیبایی‌های دین و فرهنگ رضوی را بیشتر در جامعه ترویج دهیم.»


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها