کد خبر : ۷۱۱۸۲۴
۰۸:۰۵

۱۴۰۵/۰۵/۰۹

استقرار ۴ موکب رضوی کرمان در مسیر زائران اربعین

موکب کرمان
مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان از استقرار ۴ موکب خادم‌یاران این استان در داخل و خارج از کشور برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد.

محمدحسین حجتی‌نژاد، مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان در گفت‌و‌گو با آستان نیوز اظهار داشت: خادم‌یاران رضوی این استان امسال در ۴ موکب خدماتی، جلوه‌ای از فرهنگ خدمت کریمانه را در مسیر بزرگ‌ترین اجتماع جهان به نمایش می‌گذارند.

وی افزود: موکب شهدای شهرستان بم با اعزام ۶۰ خادم در بلوار الحولی کربلای معلی عمود ۱۳۹۱ مستقر شده و روزانه بیش از ۵ هزار وعده غذایی میان زائران توزیع می‌کند.

حجتی‌نژاد تصریح کرد: علاوه بر این، موکب خادم‌یاران رضوی شهرستان ریگان با ۴۰ خادم در شهر کربلا و موکب شهدای شهرستان زرند در مسیر نجف به کربلا به زائران خدمات متنوع رفاهی و پذیرایی ارائه می‌دهند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان گفت: همچنین موکب پلیس‌راه ماهان با مشارکت خادم‌یاران رضوی در داخل کشور میزبان زائران عبوری به‌ویژه کاروان‌های استان‌های شرقی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این حضور منسجم و خدمت‌رسانی در موکب‌های اربعین، تبلور عشق و ارادت خادم‌یاران استان کرمان به سیره نورانی حضرت امام رضا (ع) می‌باشد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها