کد خبر : ۷۱۲۰۸۰
۱۱:۲۸

۱۴۰۵/۰۵/۱۴
در نشست مشترک مدیران بنیاد رضوی و راه و شهرسازی گلستان

راهکار‌های مولدسازی اراضی موقوفه رضوی در استان گلستان بررسی شد

راهکار‌های مولدسازی اراضی موقوفه رضوی در استان گلستان بررسی شد
معاون بهره‌وری املاک و اراضی بنیاد رضوی، در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان، راهکار‌های توسعه همکاری‌های مشترک برای مولدسازی و ارزش‌افزایی اراضی موقوفه این استان را، بررسی کردند.

به گزارش آستان نیوز؛ این نشست با حضور جمعی از مدیران ارشد دو مجموعه در دفتر معاونت بهره‌وری املاک و اراضی بنیاد رضوی در مشهد برگزار شد و طرفین درباره ظرفیت‌های موجود برای بهره‌برداری بهینه از اراضی موقوفه و تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای، به گفت‌و‌گو پرداختند.

در ادامه موضوع ورود اراضی موقوفه مجاور محدوده شهر گرگان به محدوده شهری نیز مورد بررسی قرار گرفت. مدیران دو مجموعه ضمن ارزیابی ابعاد فنی، حقوقی و اجرایی این موضوع، درباره راهکار‌های تسریع در فرایند‌های اداری و هماهنگی‌های لازم برای پیشبرد آن تبادل نظر کردند.

در این نشست همچنین بر استمرار همکاری و تعامل میان معاونت بهره‌وری املاک و اراضی بنیاد رضوی و اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان به‌منظور تسهیل اجرای پروژه‌های مرتبط با اراضی موقوفه تأکید شد.

دو طرف ابراز امیدواری کردند که با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول، زمینه بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود، ارزش‌افزایی اراضی موقوفه و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در استان گلستان بیش‌ازپیش فراهم شود.

ضمن توافق طرفین مقرر شد کارگروهی با حضور نمایندگان دوطرف تشکیل و طی جلساتی در مرداد و شهریورماه سال جاری، کلیه فرصت‌ها در اراضی موقوفه استان گلستان را احصاء کنند تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و تعاملات دوسویه در جهت ارزش‌افزایی این اراضی، توافقات و راهکار‌های مؤثر در دستور کار، قرار گیرد.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها