کد خبر : ۷۱۲۰۸۵
۱۱:۴۶

۱۴۰۵/۰۵/۱۴

خدمت ۱۰۰ میلیونی خادم‌یاران رضوی به جاماندگان اربعین در ساوه

اربعین
دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ساوه گفت: کانون‌های تخصصی و عمومی رضوی این شهرستان با ارائه خدماتی به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان از شرکت‌کنندگان در آیین پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مسیر امامزاده سید اسحاق (ع) پذیرایی کردند.

سید رضا طباطبایی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ساوه استان مرکزی در گفت‌و‌گو با آستان نیوز با بیان اینکه خدمات به جاماندگان اربعین در قالب موکب‌های پذیرایی و غرفه‌های فرهنگی ارائه شده است، اظهار داشت: خادم‌یاران رضوی در مسیر راهپیمایی، با توزیع شربت هندوانه، شعله زرد و آب معدنی به استقبال عزاداران حسینی رفتند.

وی با تأکید بر نقش کانون‌های تخصصی در این رویداد افزود: در کنار خدمات رفاهی، کانون‌های تخصصی خدمت رضوی با استقرار در آستان مقدس امامزاده سید اسحاق (ع)، ضمن پاسخگویی به پرسش‌های شرعی و دینی زائران، فعالیت‌های فرهنگی و معرفتی متنوعی را به مردم عرضه داشتند.

طباطبایی هدف از این حضور را ترویج فرهنگ خدمت کریمانه و بهره‌گیری از توان مشارکت‌های مردمی دانست و تصریح کرد: این برنامه‌ها با همراهی خیران و خادم‌یاران و با هدف فراهم‌سازی فضای معنوی برای عزاداران حسینی در سطح شهرستان با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان اجرا شده است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: حضور پرشور مردم در این آیین و خدمت‌رسانی خادم‌یاران رضوی، جلوه‌ای از ارادت مردم ساوه به ساحت حضرت سیدالشهدا (ع) و پیوند عمیق آنان با فرهنگ اهل‌بیت (ع) است؛ فرهنگی که در هر مناسبت مذهبی با مشارکت و همدلی مردم جلوه‌ای تازه پیدا می‌کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها