کد خبر : ۷۱۲۳۹۲
۱۰:۰۷

۱۴۰۵/۰۵/۲۰

مؤسسه تربیت‌بدنی رضوی با ظرفیت اسکان ۶ هزار زائر آماده پذیرایی از سوگواران شهادت امام رضا (ع)

مؤسسه تربیت‌بدنی رضوی با ظرفیت اسکان ۶ هزار زائر آماده پذیرایی از سوگواران شهادت امام رضا (ع)
مدیرعامل مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی از آمادگی موکب امام رضا (ع) این مؤسسه برای خدمت‌رسانی به زائران پیاده حضرت رضا (ع) خبر داد و گفت: این موکب با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود، از زائرانی که با پای پیاده عازم مشهد مقدس هستند، پذیرایی خواهد کرد.

به گزارش آستان نیوز، رضا امین‌زاده، مدیرعامل مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما اظهار کرد: همچون سال‌های گذشته، مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی با بسیج امکانات و ظرفیت‌های خود، آماده استقبال و خدمت‌رسانی به زائران پیاده‌ای است که به شوق زیارت حضرت امام رضا (ع) راهی مشهدالرضا می‌شوند.

وی افزود: موکب امام رضا (ع) مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی با ظرفیت اسکان ۶ هزار نفر، امکان ارائه روزانه ۱۰ هزار پرس غذای گرم را فراهم کرده است و آشپزخانه صحرایی و واحد پخت نان نیز در این موکب فعال خواهد بود.

مدیرعامل مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: درمانگاه، غرفه کودک، محل استراحت، نمایشگاه «عصر خامنه‌ای»، نمایشگاه شهدای میناب و حسینیه امام از دیگر بخش‌های این موکب است که برای رفاه و بهره‌مندی زائران و مجاوران پیش‌بینی شده است.

امین‌زاده با اشاره به زمان فعالیت این موکب گفت: موکب امام رضا (ع) از عصر روز سه‌شنبه تا غروب روز پنجشنبه آماده ارائه خدمات به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با فراهم‌کردن مجموعه‌ای از خدمات رفاهی، فرهنگی، درمانی و پذیرایی، بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای زائران پیاده حضرت رضا (ع) باشیم و از حضور ورزشکاران و خانواده‌های محترم در این موکب استقبال می‌کنیم.

 

 

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها