کد خبر : ۷۱۲۶۲۲
۱۵:۵۵

۱۴۰۵/۰۵/۲۲

فعالیت ۴ موکب در تربت حیدریه برای خدمت به زائران رضوی

تربت حیدریه
دبیر کانون‌های خدمت رضوی تربت حیدریه گفت: چهار موکب وابسته به کانون خدمت رضوی این شهرستان هم‌زمان با دهه پایانی ماه صفر راه اندازی شده و به مدت چهار شبانه روز تا شام غریبان امام رضا (ع) به زائران بارگاه منور رضوی خدمت رسانی می‌کنند.

علیرضا فهیمی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی تربت حیدریه استان خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با آستان نیوز اظهار داشت: موکب‌های وابسته به کانون خدمت رضوی شهرستان تربت حیدریه با بهره گیری از ظرفیت خادم‌یاران، یاوران رضوی و مشارکت‌های مردمی برای خدمت رسانی به زائران حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر برپا شده‌اند.

وی افزود: در این موکب‌ها، انواع شربت و چای برای بیش از ۴۲ هزار نفر از زائران تدارک دیده شده و همچنین ۲۲ هزار وعده صبحانه، بیش از ۸ هزار وعده ناهار و ۷ هزار و ۵۰۰ وعده شام میان زائران توزیع خواهد شد.

فهیمی تصریح کرد: برای پذیرایی از زائران رضوی، ۳۰۰ کیلوگرم خرما، ۳ هزار بطری آب معدنی و ۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم هندوانه نیز پیش بینی و تأمین شده است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی تربت حیدریه خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۸۵ نفر از خادم‌یاران و یاوران رضوی در این مواکب میزبان زائران هستند و هزینه اجرای برنامه‌های خدمت رسانی در طول مدت فعالیت موکب‌ها، ۱۱ میلیارد و ۷۹۳ میلیون ریال برآورد می‌شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها