به گزارش آستان نیوز، این محفل ادبی به همت بخش غرب آسیای مدیریت زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی و باهدف بزرگداشت هفته وحدت در صحن نورانی غدیر حرم حضرت رضا (ع)، برگزار شد.
در این محفل که در آن شعر، معنویت و اندیشه و وحدت در کنار یکدیگر قرار گرفت و شاعران، ارادت خود به پیامبر اکرم (ص)، رهبر شهید انقلاب و مفاهیم مقاومت را، در قالب شعر، به تصویر کشیدند.
حضور زائران عربزبان از کشورهای مختلف عربی همچون، عراق، بحرین، لبنان، سوریه، کویت، عمان و عربستان که با دلهایی سرشار از محبت اهلبیت (ع) گرد هم آمده بودند، حالوهوای ویژهای به این محفل شعرخوانی، بخشیده بود.
سمیر المقبل از کشور عراق، علی عقیل الواطی از عمان، محمدعلی الترحیمی از جبلعامل لبنان، دکتر علی سالمی و صلاح حدادی از شعرای عربزبان ایرانی از جمله شاعرانی بودند که با قرائت اشعار خود، جلوهای از پیوند فرهنگی و ادبی میان ملتهای مسلمان را به نمایش گذاشتند.
بخشهایی از اشعار شاعران حاضر در این شبشعر به شخصیت پیامبر اکرم (ص) و جایگاه ایشان در ایجاد محبت، برادری و همبستگی میان مسلمانان، اختصاص داشت.
در این مراسم همچنین اشعار و سرودههایی درباره رهبر شهید انقلاب و مقاومت نیز قرائت شد و شاعران با زبان شعر، بر ایستادگی، عزت و وحدت امت اسلامی تأکید کردند.
در ادامه این محفل، حجتالاسلام سید مهدی البعاج به ایراد سخنرانی با موضوع «مهربانی پیامبر رحمت»، پرداخت.
وی با تبیین سیره اخلاقی پیامبر اکرم (ص)، مهربانی و رحمت را از مهمترین ویژگیهای شخصیت آن حضرت دانست و اظهار کرد که پیامبر اسلام (ص) در رفتار با مردم، حتی در برابر مخالفان، بر اخلاق، گذشت، محبت و هدایت، تأکید داشتند.
وی اظهار کرد: شناخت سیره پیامبر (ص) تنها با بیان فضائل ایشان کامل نمیشود، بلکه مسلمانان باید این اخلاق را در روابط اجتماعی و رفتار خود با دیگران، جاری کنند.
گفتنی است، محفل شبشعر «امینالامه، امامالمقاومه» فرصتی برای ابراز ارادت زائران عربزبان به ساحت مقدس ائمه اطهار (ع) در جوار بارگاه نورانی امام رضا (ع) بود که با همراهی و استقبال حاضران، همراه شد.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز