کد خبر : ۷۱۳۱۹۲
۰۶:۳۰

۱۴۰۵/۰۶/۰۸

فعالان پویش «اطعام رضوی» در اقلید مهمان بارگاه امام رئوف شدند

فارس
دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان اقلید گفت: هم‌زمان با استمرار پویش «اطعام رضوی» در این شهرستان و توزیع ۳۵ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان، کاروانی ۴۴ نفره از خادم‌یاران و فعالان این پویش به منظور زیارت و خدمت در بارگاه ملکوتی حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) به مشهد مقدس اعزام شدند.

مهدی شریفی، دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان اقلید استان فارس در گفت‌و‌گو با آستان نیوز اظهار داشت: پویش اطعام رضوی بیش از دو سال به همت خادم‌یاران و یاوران رضوی این شهرستان و همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی در حال اجرا بوده و اکنون به یکی از جلوه‌های زیبای خدمت کریمانه در این شهرستان تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه در این طرح، منازل خیرین به «دارالضیافه امام رضا (ع)» تبدیل شده و در چهارشنبه‌های امام رضایی غذای تبرکی میان نیازمندان توزیع می‌شود، افزود: به پاس قدردانی از زحمات بی وقفه خیرین و فعالان این پویش که تاکنون با مشارکت بیش از ۴۰۰ نفر از نیک‌اندیشان به طبخ و توزیع بیش از ۳۵ هزار پرس غذای گرم منجر شده است، کانون جهادی خدمت رضوی اقلید با همت و مساعدت خیرین، کاروانی ۴۴ نفره را به مشهد مقدس اعزام کرد.

شریفی تصریح کرد: تعدادی از اعضای این کاروان علاوه بر بهره‌مندی از فیض زیارت بارگاه نورانی امام رئوف (ع)، به عنوان پاداش حضور فعال در فعالیت‌های امام رضایی توفیق شیفت خدمت افتخاری در حرم مطهر رضوی را یافتند.

دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان اقلید گفت: صد و سی و نهمین مرحله از این پویش در روز چهارشنبه، ۴ شهریورماه جاری با طبخ و توزیع ۱۴۰ پرس غذای حضرتی میان نیازمندان انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: این سفر زیارتی و توفیق خدمت در حرم مطهر، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام هشتم (ع) بود تا مسیر خدمت‌رسانی به نیازمندان و محرومان با عزمی راسخ‌تر ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها