کد خبر : ۷۱۳۵۲۰
۱۴:۰۳

۱۴۰۵/۰۶/۱۸
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی تشریح کرد

باغ اردوگاه خاتون؛ محملی برای یادگیری، نشاط و توانمندسازی خانواده‌ها

باغ اردوگاه خاتون؛ محملی برای یادگیری، نشاط و توانمندسازی خانواده‌ها
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، از اجرای مجموعه برنامه‌های تفریحی، فرهنگی و مهارتی در قالب طرح «اوقات فراغت» در باغ اردوی خاتون خبر داد و گفت: این طرح با تمرکز بر ایجاد نشاط خانوادگی، مهارت‌آموزی کودکان و توانمندسازی بانوان، اجرا می‌شود.

به گزارش آستان نیوز، فاطمه دژبرد، مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما از اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های آموزشی، مهارتی، تفریحی و فرهنگی در قالب طرح «اوقات فراغت» ویژه بانوان و خانواده‌ها در باغ اردوی خاتون خبر داد.

دژبرد، با اشاره به رویکرد این طرح در غنی‌سازی اوقات فراغت خانواده‌ها اظهار کرد: یکی از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این طرح، برگزاری اردو‌های طبیعت‌گردی است که باهدف ایجاد فضایی شاد و مفرح برای مادران، کودکان و اعضای خانواده طراحی شده است.

وی، افزود: در این اردو‌ها خانواده‌ها می‌توانند در کنار یکدیگر از فضای طبیعت، امکانات اردویی، بازی‌ها و تالار بازی استفاده کنند و برنامه‌ها متناسب با گروه‌های سنی مختلف اجرا می‌شود. همچنین امکان حضور مادران به‌صورت مستقل در این اردو‌ها نیز فراهم شده است.

آموزش مهارت به کودکان در «مزرعه مهارتی»

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی همچنین به اجرای برنامه «مزرعه مهارتی» ویژه کودکان اشاره کرد و گفت: این برنامه برای گروه سنی ۴ تا ۱۰ سال در پنج جلسه برگزار می‌شود و کودکان در محیطی شاد، اجتماعی و سرگرم‌کننده، در کنار بازی و فعالیت‌های گروهی، یک مهارت را فرامی‌گیرند.

دژبرد ادامه داد: در کنار آموزش مهارت، برنامه‌هایی مانند سرود و آموزش‌های قرآنی نیز برای کودکان در نظر گرفته شده و هر جلسه به مدت دو ساعت برگزار می‌شود.

آموزش مهارت‌های کاربردی برای تقویت اقتصاد خانواده

وی با اشاره به بخش دیگری از برنامه‌های طرح اوقات فراغت، از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارتی ویژه دختران جوان، بانوان و مادران خبر داد و اظهار کرد: کارگاه‌هایی همچون آموزش پخت نان، غذا‌های نیمه‌آماده و تهیه سوسیس و کالباس خانگی باهدف آموزش مهارت‌های کاربردی و کمک به اقتصاد خانواده برگزار می‌شود.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی تصریح کرد: این آموزش‌ها علاوه بر کاهش هزینه‌های خانوار، می‌تواند زمینه‌ای برای ایجاد درآمد و اشتغال بانوان باشد؛ به‌گونه‌ای که برخی شرکت‌کنندگان در دوره‌های گذشته پس از فراگیری مهارت، برای خود کانال فروش ایجاد کرده و از این طریق به درآمد رسیده‌اند.

دژبرد، افزود: تهیه غذای سالم و باکیفیت با هزینه کمتر، متناسب با ذائقه‌های جدید کودکان و نوجوانان، افزایش تنوع سفره خانواده و کمک به مادران شاغل برای آماده‌سازی غذا در کمترین زمان از دیگر دستاورد‌های این کارگاه‌هاست.

«جشن تشرف» برای دختران ۹ساله

وی در ادامه از اجرای برنامه «جشن تشرف» برای دختران ۹ساله خبر داد و گفت: این برنامه باهدف گرامیداشت ورود دختران به سن تکلیف برگزار می‌شود و در کنار برگزاری جشن، بسته تبرکی ویژه‌ای شامل اقلام فرهنگی و معنوی به دختران اهدا خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برنامه‌های طرح «اوقات فراغت» باغ اردوی خاتون می‌توانند با شماره ۰۹۳۵۵۳۸۰۹۷ تماس بگیرند یا اطلاعیه‌های منتشرشده در پیام‌رسان‌های داخلی را، دنبال کنند.

 

 

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها