کد خبر : ۳۶۳۰۴۵
۱۰:۵۳

۱۴۰۳/۱۰/۰۳
خطیب و کارشناس دینی حرم مطهر رضوی: 

منبر باید به کار مردم بیاید و تاثیرگذار باشد

منبر باید به کار مردم بیاید و تاثیرگذار باشد
خطیب و کارشناس دینی حرم مطهر رضوی با بیان اینکه منبر باید به کار مردم بیاید و تاثیرگذار باشد، بر لزوم ارتقای سطح علمی و مهارت‌های خطبا در ارائه مباحث دینی تاکید کرد.

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در نشست تخصصی توانمندسازی خطبای حرم مطهر رضوی که با حضور جمعی از خطیبان حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فضایل حضرت صدیقه طاهره(س)، به اهمیت فهم عمیق قرآن و روایات در ارائه مباحث دینی پرداخت.
وی با بیان اینکه مبلغان باید به سمت روش استفاده صحیح فهم قرآن و روایات بروند، به موضوع جعل حدیث و روش‌های تشخیص احادیث صحیح از غیر صحیح اشاره و بر لزوم مطالعه دقیق و عمیق قرآن و روایات و آشنایی با روش‌های تفسیر و نقد حدیث تاکید کرد.
حجت الاسلام رفیعی با اشاره به دعای هشتم صحیفه سجادیه، گفت: منبر باید بر زندگی مخاطبان تاثیرگذار باشد و نباید به یک کلاس درس خشک و بی‌روح تبدیل شود.
وی همچنین بر اهمیت شناخت مخاطبان و مکان برگزاری منبر و تنظیم مطالب و لزوم احترام به مخاطبان و پرهیز از کلیشه‌های رایج در منابر پرداخت و افزود: با توجه به نقش خطبا در تبیین معارف اسلامی و هدایت جامعه، با برگزاری چنین نشست‌هایی، می‌توان انتظار داشت که سطح کیفی منابر حرم مطهر رضوی ارتقا یافته و مخاطبان بتوانند از مباحث ارائه شده بهره بیشتری ببرند.
در پایان این نشست مقرر شد که جلسات توانمندسازی خطبا به صورت مستمر و کارگاهی برگزار شود تا خطبا بتوانند با بهره‌گیری از تجربیات اساتید و کارشناسان، مهارت‌های خود را ارتقا دهند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
کنگره آیت‌الله میلانی (ره) آغاز نهضت گفتمانی در معرفی میراث علمی ماندگار حل مسئله پوشش با گفت‌و‌گو، تبیین و آگاه‌سازی جامعه به دست می‌آید ویژه‌برنامه «سوگواره یاس» در حرم مطهر رضوی بازدید طلاب حوزه علمیه شیروان از نمایشگاه «رواق خدمت» آستان قدس رضوی جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها