کد خبر : ۳۶۳۸۱۶
۱۵:۱۰

۱۴۰۳/۱۰/۲۸
در نشست مشترک هم‌اندیشی مطرح شد؛

افزایش همکاری‌ صدا و سیمای شبکه سهند و کانونهای خدمت رضوی در تولیدات رادیویی و تلویزیونی

مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی و مدیر کانونهای خدمت رضوی استان آذربایجان شرقی در خصوص تولیدات مشترک رسانه ای به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

اکبر رضایی مدیرکل صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی در حاشیه این نشست در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: تعامل در تولید آثار فاخر معارفی می تواند موجب تحقق اهداف معنوی و فرهنگی این دو نهاد در بحث اطلاع رسانی و آگاهی بخشی را به دنبال داشته باشد.

وی با تاکید بر تحول در محتوا و رویکرد در برنامه های رادیویی و تلویزیونی افزود: تلاش می کنیم با رویکردهای جدید در برنامه ها و طراحی رویکردها و سازوکارهای نو، بتوانیم به نقش و رسالت خود در بازسازی ساختار فرهنگی عمل کنیم .

رضایی، پیوند مفاهیم دینی با هنر و رسانه را یکی از راههای مهم در اثرگذاری برای انتقال آموزه‌های اسلامی و دینی و روایت و انتقال زیبایی‌های کلام و پیام اهل بیت ( ع ) به جامعه هدف بی بدیل دانست و تصریح کرد: صدا و سیما و آستان قدس رضوی به عنوان دو نهاد انقلابی می توانند با هم‌ افزایی بیشتر، برنامه‌هایی منسجم‌ تر و هماهنگ‌ تر، برای جریان‌ سازی‌ مؤثر تولید کنند و در اختیار مخاطب قرار دهند.

مدیر کل صدا و سیما استان آذربایجان شرقی، رویکرد محوری در برنامه‌ها را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: ظرفیت‌های بی‌ بدیلی در حوزه سوژه و ایده رسانه‌ای در آستان قدس وجود دارد که می‌توان با تعامل و همکاری بیش از پیش برای تولید آثار متنوع رسانه‌ای اثرگذار و فاخر از آنها استفاده کرد.

در ادامه محمد یوسف شاکری مدیر کانونهای خدمت رضوی در استان آذربایجان شرقی نیز با تشریح برنامه ها و اقدامات صورت گرفته، به ماموریت های مهم دفاتر آستان قدس رضوی پرداخت و اظهار داشت: با توجه به برخورداری رسانه‌ ملی از جمعیت قابل توجهی از مخاطبان می‌توان ارزش‌های دینی و فرهنگی را در قالب‌های هنری جذاب و شاد به جامعه منتقل کرد.

وی هنر را یکی از بهترین ابزارها برای انتقال مفاهیم متعالی و غنی اسلامی و عمق بخشی به معارف دینی در جامعه عنوان کرد و افزود: کانون های خدمت رضوی استان برای همکاری با شبکه سهند در تولید آثار فاخر و ارتقای سطح همفکری ها و هم افزایی ها اعلام آمادگی می کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
همایش "خدمتی به وسعت قرآن" در استان البرز برگزار  شد پیوند دانشگاه و وزارت دادگستری در حل مسائل حقوقی استان‌ها دبیرستان آیت‌الله طالقانی طبس میزبان کاروان «سفیران نور»  بازدید دانش‌آموزان دبیرستان سید جمال‌الدین اسدآبادی از موزه زیارتگاه شهید مدرس آغاز سلسله نشست‌های «نردبان رُشد» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اعطای حکم سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)  محاسبه نفس، راهی به سوی سعادت دنیوی و اخروی است حضور جمعی از جانبازان اصفهان در زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس(ره) برای باورپذیر شدن داستان، باید منطق درونی رعایت شود معرفی "راهبردهای کتابخانه‌های عمومی نوآور در عرصه بین‌الملل" در کتابخانه رضوی پیش‌نشست‌های تخصصی «عیون اخبار الرضا(ع)» با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود  برگزاری دوره آموزشی « آرامش در ورای هنر» ویژه خواهران دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اجرای «طرح تعالی خانواده رضوی ۲» با تمرکز بر آموزش مهارت‌های تربیتی به کارکنان آستان قدس رضوی  انتشار فراخوان رویداد دانشجویی «از علم تا تندرستی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) دانش‌آموزان پسر مدارس امام رضا(ع) معتکف حرم مطهر رضوی شدند کتاب «گنجینه»، نگاهی علمی به تاریخ و هنر اسلامی در موزه آستان قدس رضوی  نهمین شماره از «فصلنامه هنرهای صناعی خراسان بزرگ» منتشر شد آموزه‌های اسلامی و تعالیم رضوی، راهنمایی برای تغذیه سالم انتشار کتاب «بی‌بی مهگل» ماحصل نشست‌های عصرانه داستان‌نویسان رضوی  نشست تحلیلی«معمای شرم الشیخ» در موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار می‌شود اعلام فراخوان همکاری داوطلبانه کودکان و نوجوانان با موزه دیجیتال آستان قدس رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها