کد خبر : ۳۶۹۷۰۹
۱۲:۳۹

۱۴۰۴/۰۳/۲۱
بسته خبری چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ رادیو رضوی؛

از اجرای ویژه‌برنامه «پای سفره امام» برای ۱۲ هزار نفر از گروه‌های آسیب‌پذیر تا اعزام ۹۰ زائر اولی معلول ذهنی از ساوه به زیارت امام رضا (ع)

در بسته خبری چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ رادیو رضوی خبرهایی از جمله میزبانی حرم مطهر رضوی از ۱۲ هزار نفر از گروه‌های آسیب‌پذیر، برپایی موکب کفشداران حرم مطهر در باب الهادی و پذیرایی از زائران به مناسبت دهه ولایت، آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام و اعزام ۹۰ زائر اولی معلول ذهنی از ساوه به حرم امام رضا (ع) را خواهید شنید.
تعداد بازدید : 0

میزبانی حرم مطهر رضوی از ۱۲ هزار نفر از گروه‌های آسیب‌پذیر اجتماعی 

به گزارش آستان نیوز؛ بنیاد کرامت رضوی با اجرای ویژه‌برنامه «پای سفره امام» هم‌زمان با دهه ولایت، میزبان ۱۲ هزار نفر از گروه‌های آسیب‌پذیر در حرم مطهر رضوی خواهد بود و با مشارکت دو هزار خانواده در حاشیه شهر مشهد، اقدام به توزیع بیش از ۱۰۰ هزار وعده‌غذای متبرک در عید غدیر خواهد نمود. 

جعفر رئیسیان‌زاده معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، اظهار داشت: این برنامه از ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی آغاز شده و تا شام عید غدیر ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: بخش نخست این برنامه در حرم مطهر رضوی در دهه ولایت میزبان ۱۲ هزار نفر از گروه‌های آسیب‌پذیر اجتماعی از جمله زنان سرپرست خانوار، ایتام، پناهندگان سوری، بیماران صعب‌العلاج و خانواده‌های زندانیان خواهد بود و بخش دوم این طرح با محوریت مشارکت مردمی در حاشیه شهر مشهد اجرا می‌شود که در این بخش، ۱۰۰ مسجد در مناطق حاشیه‌نشین شهر، هر یک با هماهنگی حدود ۲۰ منزل، در مجموع دو هزار منزل را برای میزبانی از میهمانان عید غدیر آماده کرده‌اند. 

برپایی موکب کفشداران حرم مطهر رضوی در باب الهادی (ع) 

به مناسبت دهه ولایت موکب کفشداران حرم مطهر رضوی از سالروز ولادت حضرت امام هادی (ع) تا عید غدیر، در ورودی باب الهادی (ع) حرم امام رضا (ع) برپا می‌شود. 

جعفر خیرزاده سرپرست کشیک کفشداری حرم مطهر رضوی با اعلام این خبر اظهار کرد: هم‌زمان با ۱۳ ذی‌الحجه، مقارن با سالروز ولادت حضرت امام هادی (ع) موکب خدمت‌رسانی خادمان کفشدار از روز چهارشنبه با توزیع وعده‌های ناهار و شام برپا می‌شود و تا ظهر روز عید سعید غدیر با پذیرایی از زائران ادامه خواهد داشت. 

خیرزاده با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود روزانه بین یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار نفر در هر وعده‌غذایی از خدمات موکب بهره‌مند شوند، افزود: تأمین هزینه‌ها و اجرای امور اجرایی موکب توسط کشیک‌های هشت‌گانه کفشداری انجام می‌شود و این فعالیت با محوریت همدلی، مشارکت و روحیه خدمت خدام کفشداری سامان‌یافته است. 

دانشگاه امام رضا (ع) باید مروج علم و فرهنگ اهل‌بیت (ع) باشد 

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی، گفت: دانشگاه امام رضا (ع) باید الگویی برای گسترش علم و فرهنگ از نگاه مکتب اهل‌بیت (ع) باشد. 

مصطفی فیضی قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) که در سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار شد، بر ضرورت تأثیرگذاری و الگوسازی این دانشگاه در حوزه‌های علمی و فرهنگی با رویکرد مکتب اهل‌بیت (ع) تأکید کرد. 

وی به نگاه ویژه آستان قدس رضوی به مسئله‌آموزش، فرهنگ و پژوهش، اشاره کرد و گفت: افتخار خدمت در این آستان مقدس، افتخار خدمت به امامی است که عالم آل محمد (ص) است. 

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه ارکان این آستان مقدس نباید شعار باشد؛ بلکه باید در عمل پیوندی واقعی با نام و جایگاه حضرت رضا (ع) داشته باشد، تصریح کرد: هدف دانشگاه امام رضا (ع) صرفاً افزایش تعداد دانشجو یا کسب رتبه‌های کمی نیست؛ بلکه رسالت اصلی این دانشگاه دستیابی به مرجعیت علمی در جهان اسلام و تربیت انسان‌هایی هم سطح با آرمان‌های انقلاب اسلامی است که این موارد باید به‌عنوان نقشه راه مدنظر قرار گیرد. 

اعزام ۹۰ زائر اولی معلول ذهنی از ساوه به زیارت امام رضا (ع) 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ساوه گفت: ۹۰ نفر از زائران اولی شامل کودکان و افراد دارای معلولیت ذهنی و استثنایی برای زیارت حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) به مشهد مقدس اعزام شدند. 

سید رضا طباطبایی دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ساوه اظهار داشت: این گروه از زائران که بسیاری از آنها برای نخستین‌بار توفیق زیارت حرم مطهر امام هشتم (ع) را پیدا کرده‌اند، در قالب یک کاروان ویژه با دو دستگاه اتوبوس عازم مشهد شدند. 

وی افزود: نکته برجسته این اعزام حمایت کامل خیرین ساوجی از این حرکت معنوی بود؛ زیرا تمامی هزینه‌های مربوط به سفر، اسکان، پذیرایی و سایر نیازهای زائران توسط خیرین نیکوکار و هزینه دو دستگاه اتوبوس نیز با حمایت شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه تأمین شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
درخشش مقتدرانه تیم داژبال دختران دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) در «نخستین دوره لیگ برتر داژبال خراسان رضوی» دانش‌آموز رزمی‌کار دبیرستان امام رضا (ع) و کسب رتبه نخست کیوکوشین مشهد  برگزاری نشست تخصصی شرکت‌های اقتصادی رضوی و همراه اول برای ارتقای بهره‌وری دیجیتال  افزایش چندقلوزایی دام سبک در شرکت کشاورزی رضوی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اداره‌ کل تعاون و اتاق تعاون خراسان رضوی  فیلم کوتاه «دِلِلّول» در کانادا اکران می‌شود  ویژه‌برنامه «تحصیل عشق و رندی» در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار می‌شود نمایشگاه «حکیم سِر سخن، حافظ جان» در کتابخانه حرم رضوی بر پا شد سومین اعتکاف دانش‌آموزی مدارس امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود برگزاری ۵۹۵ کلاس تقویتی ویژه دانش‌آموزان توسط کتابخانه امام رضا (ع) قائن دهمین کنفرانس جامع «مدیریت بحران و HSE» در تهران برگزار می‌شود آغاز دوره‌های ورزشی رایگان برای دانشجویان دانشگاه امام رضا‌ (ع) کارگاه آموزشی «گفتمان دانایی» با محوریت آموزش شایستگی تصمیم‌گیری برای مدیران آستان قدس رضوی برگزار شد تقدیر مجموعه‌های تابعه بنیاد بهره‌وری موقوفات از یگان حفاظت آستان قدس رضوی  اردوهای مهر آستان؛ تقویت روابط خانوادگی با برنامه‌های متنوع آموزشی وقتی رؤیای زیارت، رنگ حقیقت می‌گیرد اردوگاه خاتون مربی کارآزموده ویژه اردوهای آموزشی جذب می‌کند کسب تقدیرنامه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت قند چناران برگزاری جلسه هفتگی هیئت «دختران رضوی» در حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) دعا، سلاح مؤمن  در مقابله با دشمنان درونی و بیرونی است آیین غبارروبی مضجع منور حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها