کد خبر : ۳۳۷۳۸۷
۰۱:۲۳

۱۴۰۱/۱۲/۱۹

عطر چای امام رضا(ع) در بازار نجف آباد پیچید

به مناسبت نیمه شعبان چای خانه امام رضا(ع) توسط موکب کانون محله‌ای محب الرضا در بازار نجف آباد به مدت سه روز برپا گردید و مردم از ضیافت تبرک معنوی امام مهربانی استفاده کردند.

به گزارش آستان نیوز از اصفهان، کانون مرکزی خادمیاران رضوی شهرستان نجف آباد و کانون محله ای محب الرضا با همکاری کانون های تخصصی قرآن، جوانان، وقف و نذر، ایثار و شهادت، کتاب و کتابخوانی موکب توزیع چای حرم و اجرای برنامه های فرهنگی را در بازار نجف آباد برپا کردند. 

ابراهیم ولایتی، دبیرکانون مرکزی خادمیاران شهرستان نجف آباد اذعان کرد: بر اساس تقسیم کار در ستاد برنامه‌های نیمه شعبان شهرستان یکی از برنامه های محوله به کانون محله ای محب الرضا ایجاد موکب و انجام امور فرهنگی در این ایام بود و با همکاری کانون ها کار معنوی بسیار زیبا و جذابی طی سه روز در نیمه شعبان انجام شد.

ولایتی ادامه داد: با توزیع چای و پخش سرودهای انقلابی و زنده توسط ده گروه در نوبت های متعدد و توزیع ۳۵۰ بسته فرهنگی و اهداء تعداد ۴۰۰ جلد کتاب به نوجوانان و ۳۰۰۰ بسته نبات متبرک و پخش صلوات خاصه و کار با کودکان و نوجوانان حال و هوای معنوی خاصی ایجاد شد.

گفتنی است، بازار نجف آباد از قدیمی ترین بازارها و مشهور به با انصاف ترین کسبه می باشد که به همین جهت به غیر از مردم شهرستان مشتریان خاص خود را از شهرستان های فریدن، تیران و کرون، لنجان و فلاورجان دارد. با توجه به ایمان واعتقاد بازاریان و شروع انقلاب از این بازار در تاسوعا وعاشورای سال ۱۳۵۷ بازار این شهرستان توسط ایادی شاه به آتش کشیده شد در طول ۸ سال دفاع مقدس همه شهدای شهرستان در مسیر بازار نجف‌آباد تشییع شده اند و بسیاری از کسبه  آن پدران شهدا هستند.


گزارش خطا

برچسب ها: اصفهان
ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها