کد خبر : ۳۳۸۹۴۴
۱۵:۰۳

۱۴۰۲/۰۲/۰۱

ضيافت افطاری دختران روزه اولی در انار برگزار شد

ضيافت افطاری دختران روزه اولی در انار برگزار شد
دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان انار گفت: با همت خادمیاران رضوی شهرستان انار، ضیافت افطاری با حضور دختران روزه اولی مدارس شهیدرضایی پور و شهید گنجی برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، سید جلیل صابری با بیان اینکه ماه مبارک رمضان بهترين فرصت در جهت تربیت معنوی دانش آموزان است نیز افزود: مراسم ضيافت افطاری روزه اولی ها در راستای تشویق دانش آموزان و ایجاد علاقه به روزه داری برگزار شد.

وی بیان داشت: این مراسم با همت و پشتکار خادمیاران رضوی، خیرین و مدیران مدارس در دو مدرسه شهید رضایی پور و شهید گنجی با حضور ۱۰۳۰ دانش آموز برپا شد.

صابری با اشاره به اینکه هزینه ریالی این اقدام فرهنگی و معنوی ۱۶۰ میلیون ریال برآورد شده است عنوان کرد: برگزاری گفتمان جهت آشنایی دهه نودی ها، محفل انس با قرآن، اقامه نماز جماعت مغرب و عشا توسط امام جمعه از دیگر برنامه هایی بود که دراین مراسم اجرا شد.


گزارش خطا

برچسب ها: خادمیاران رضوی
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها