کد خبر : ۳۴۰۹۲۳
۱۵:۳۲

۱۴۰۲/۰۳/۰۳
به مناسبت دهه کرامت؛

جانبازان انار میزبان خادمین و پرچم متبرک حرم حضرت معصومه(س) شدند

جانبازان انار میزبان خادمین و پرچم متبرک حرم حضرت معصومه(س) شدند
همزمان با دهه کرامت خادمان حرم حضرت معصومه(س) مورد استقبال جانبازان، معلولین و خادمیاران رضوی شهرستان انار قرار گرفتند.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، علی اصغر کریمی مسئول کانون تخصصی ورزش رضوی شهرستان انار گفت: به مناسبت دهه کرامت، خادمان آستان مقدس حضرت معصومه(س) با حضور در شهرستان انار مورد توجه چشمگیر دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت واقع شدند.

وی افزود: خادمان با در دست داشتن پرچم متبرک پس از زیارت امامزاده محمد صالح(ع) با مردم شهرستان در هیئت ورزشی جانبازان و معلولین دیدار کردند و این فضا معطر به عطر حضور خدام حرم حضرت معصومه شد.

کریمی ادامه داد: در حاشیه این دیدارمقرر شد هیئت جانبازان و معلولان انار به گردآوری و بسته بندی نذورات و هدایای مردمی جهت ارسال به مشهد مقدس و توزیع در چای خانه حضرتی در روز ولادت با سعادت امام علی ابن‌ موسی الرضا(ع) اقدام کنند.


گزارش خطا

برچسب ها: خادمیاران رضوی
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها