کد خبر : ۳۴۱۲۱۳
۱۲:۱۱

۱۴۰۲/۰۳/۰۶

میقات الرضا میزبان شورای اداری شهرستان‌های طبس فردوس، سرایان و بشرویه

میقات الرضا میزبان شورای اداری شهرستان‌های طبس فردوس، سرایان و بشرویه
شورای اداری شهرستان‌های طبس، فردوس، سرایان و بشرویه به میربانی آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، شورای اداری شهرستان‌های طبس، فردوس، سرایان و بشرویه با حضور دکتر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین نصیرایی نماینده مردم شریف شهرستان های طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی و دکتر قناعت استاندار خراسان جنوبی در تالار همایش‌های میقات الرضا آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) برگزار شد.

 دکتر قالیباف در این برنامه گفت: سوم خردادماه سالروز فتح غرورآفرین خرمشهر نقطه عطفی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه مردم این خطه نشان دادند همیشه پای کار انقلاب اسلامی و ارزش های انقلاب هستند، ابراز کرد: ان‌شاالله به همت مردم بر مشکلات و توطئه‌های دشمن فائق خواهیم آمد.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: سیاست کلی مجلس شورای اسلامی بر تمرکز زدایی در امور تصدی گری است که این امر باعث پیشرفت کشور خواهد شد.

 لازم به ذکر است در ابتدای این برنامه امام جمعه و فرمانداران شهرستان‌های طبس، فردوس، سرایان و بشرویه به بیان مشکلات پرداختند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها