تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز از آذربایجان شرقی، محمد تاروردی زاده مسئول کانون شهید دباغی نژاد خدمت رضوی شهرستان تبریز گفت: به همت و ایثار خادمیاران شهید دباغی نژاد و خدام با صفای موکب امام رضا عليه السلام تبریز از تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۶ به مدت ۴ روز تا مورخه ۱۴۰۲/۰۳/۰۹ با همراهی ۵۷ نفر خادمیار و یاور رضوی، به زوّار آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه باغ رضوان حضرتی حرم مطهر رضوی خدمت خواهند نمود.
وی افزود: خدمت به زوّار در چایخانه حضرتی از ساعت ۵ صبح تا ساعت١١/٣٠ اذان ظهر، با چای، کیک و شکلات انجام می گیرد.
تاروردی زاده اضافه کرد: برای ارائه خدمت به زوّار امام رضا علیه السلام با کمک و مساعت خیرین و خادمیاران تبریزی، اقلامی از قبیل چای به مقدار ۵۰ کیلو به مبلغ ۱۷۵۰۰۰۰۰۰ریال، شکر۱۵۰۰ کیلو به مبلغ۳۳۰۰۰۰۰۰۰ریال، شکلات ۲۰۰کیلو به مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰۰۰ریال، کیک ۱۰۰۰عدد به مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰۰ریال و سایر هزینه های متفرقه مثل دستکش، ماسک، مایع ظرفشویی، اسکاج، موادشوینده، اتیکت صبحانه، دمنوش گیاهی به مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ریال و جمعا به مبلغ ۷۹۵۰۰۰۰۰۰ریال تهیه و به چایخانه انتقال داده شده است.
مسئول کانون دباغی نژاد در آخر ضمن قدردانی از حضور ایثارگرانه خادمیاران کانون شهید دباغی نژاد، مدیر و خدام با صفای موکب امام رضا عليه السلام در برپایی چایخانه حضرتی، از مسئولان آستان قدس رضوی که این خدمت بی منت را برای خادمیاران تبریزی فراهم نمودند تشکر و قدردانی کرد.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز